2777
2789
عنوان

نمی‌دونم هنوز میتونم با خدا رفیق باشم برا این بلا که سرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست

یه سری اتفاق ها تو مسیر بندگی هممون هس ک یا حکمته یا قسمته یا عبرته ببین برا شما کدومه گاهی یه تلنگره و ب خدا ارتباطی نداره اول و آخر ما آدما جز خدا کسی و نداریم ک موقع گرفتاری بهش پناه بیاریم با خودت بگو خداروشکر ک فقط طلا و پول بردن اگه تجاوزی میکردن اگه میکشتنتون یا بلای بدتر می‌خواستین چیکار کنید بلا به مال بخوره به جان نخوره 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران کنکورت این اتفاقا بوده ؟وای عزیزم

آره،و‌منی‌که‌تا‌اون‌دوران‌همیشه‌شاگگرد‌اول‌بودم،کلا‌قید‌همه‌چی‌رو‌زدم‌پدر‌و‌مادرم‌بیشتر‌میرفتن‌شهر‌های‌بزرگ‌برای‌درمان،منم‌باید‌مراقب‌خواهر‌،برادرهای‌کوچکترم‌میبودم

اره بابا برو خداروشکر کن من بدتر از این سرم اومد البته بازم خداروشکر کنکوری نبودم و دانشجو بودم موقع ...

خدا رحمتشون کنه 

ایشالا روحشون شاد 

راستش می‌دونی  زیاد نبوده که بخوایم خیلی بزنیم تو سر خودمون... طلا و پول و میگم و واقعا خداروشکر

و بقول شما همین که میگی 

از خدا می‌خوام کمکم کنه فک کنم بتونم خودمو جمع و جور کنم و راستش اولش خیلی حرصم گرفت ولی الان نمی‌دونم چرا اینجوری شدم که میگم خدا اون دزدایی که اومدن تو خونمون همه چیو بهم ریختن اینارو بردن اومدن تو اتاق من هدایت کنه 

اینا اولش یه بچه پاک و معصوم بودن ولی قلبشون سیاه شده و به این روز افتادن 

از خدا می‌خوام هدایتشون کنه هرچند اون دنیا پاشون گیره و حتی امام ها هم نمیتونن برا کسی که حق الناس به گردنشه کاری کنن

قضیه ی چی رو؟راستش دیگه نمیتونم شرایط هم داره هی بدتر میشه ترمیم تک درس برداشته میشه یازدهم میاد واق ...

همین راه و روش درس خوندنت منظورم بود 

راس میگی عزیزم ولی اگه فک میکنی میتونی راه دیگه ای امتحان کنی که هیچی اگه نمیتونی بازم بمونی بنظرم اوکیه 

قضیه ی چی رو؟راستش دیگه نمیتونم شرایط هم داره هی بدتر میشه ترمیم تک درس برداشته میشه یازدهم میاد واق ...

البته همه خسته ایما بخدا تنها نیسی ولی اینو بدون یروز تموم میشه همش ایشالا 

خدا رحمتشون کنه ایشالا روحشون شاد راستش می‌دونی زیاد نبوده که بخوایم خیلی بزنیم تو سر خودمون... طلا ...

بله دقیقا 

تو حق داری شوکه بشی ولی الان وقتش نیست چون یه هدف بزرگی داری .از خدا میخوام کمکت کنه♥️ 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره،و‌منی‌که‌تا‌اون‌دوران‌همیشه‌شاگگرد‌اول‌بودم،کلا‌قید‌همه‌چی‌رو‌زدم‌پدر‌و‌مادرم‌بیشتر‌میرفتن‌شهر‌ه ...

خب خواهرت الان خوبه ؟ 

امیدوارم پدرت بازم تونسه باشه وضعیت خوبی بدست میاره از لحاظ مالی 

و امیدوارم الان تو هم تو وضعیت خوبی باشی و همه اون دورانا با اتفاقای خوب الانت جبران شه هرچند خیلی سختی کشیدی 🥲 عزیزم 

کاملا حق گفتی عزیزم حرفت خیلی درسته ممنونم

فدات 

ما نمیدونی چ خرجا برا ماشین و خونه و این چیزا میکنیم ک هرروز میخام داد بزنم فقط ولی باز تهش میگم به مالم بخوره ب جونم نخوره درگیر دکتر و بیمارستان و دادگاه پاسگاه بشم

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

فدات ما نمیدونی چ خرجا برا ماشین و خونه و این چیزا میکنیم ک هرروز میخام داد بزنم فقط ولی باز تهش میگ ...

ایشالا همش درست میشه برات :) 

اره واقعا ...

ایشالا همیشه سلامت باشین و شاد ❤️

خب خواهرت الان خوبه ؟ امیدوارم پدرت بازم تونسه باشه وضعیت خوبی بدست میاره از لحاظ مالی و امیدوارم ال ...

خوواهرم‌بعد‌دو‌سال‌فوت‌کرد،ما‌رووستا‌هستیم‌پدرم‌کل‌زمینهاشو‌فروخت‌الان‌هم‌وضعشون‌زیاد‌خوب‌نیست‌برادرام‌گارکر‌هستن،خودم‌هم‌چون‌نتونستم‌هیچ‌هزینه‌ای‌برای‌کلاس‌و‌اینجور‌چیزها‌جور‌کنم‌و‌هم‌اینکه‌شرایط‌روحیم‌خوب‌نبود‌نتونستم‌کنکور‌قبول‌بشم‌وکلا‌درس‌ول‌کردم‌رشتم‌تجربی‌بود‌عاشق‌زیست‌و‌شیمی‌بودم

خوواهرم‌بعد‌دو‌سال‌فوت‌کرد،ما‌رووستا‌هستیم‌پدرم‌کل‌زمینهاشو‌فروخت‌الان‌هم‌وضعشون‌زیاد‌خوب‌نیست‌برادر ...

خدا رحمتشون کنه روحش شاد 

ایشالا دوباره پدرتون وضعش خوب باشه شما هم فکر گذشته رو نکنید اصلا ازین به بعد مهمه ❤️