2777
2789
ن بابا اصلا اینجوری نیس نمیدونم دوروبرتون دارین یا نهیا شاید اونایی ک‌شما دیدین بد بودن من هم ادم‌خو ...

نامزد من اطلاعاتی بود 

دقیقا همونطور که بقیه رو سوال و جواب میکرد منم همونطور با روش های خاص سر کارش 

وقتی رفتیم سرکارش گفتن ما اینطور آدمی رو میخوایم حالا اینکه با خانوادش چطور رفتار میکنه به ما ربط نداره ما تستی که میگیریم بزای اینه ببینیم به درد کارمون میخوره یا نه

گفتن تو این شغل زیاد پیش میاد که تاثیر میزاره محل کارشون روی رفتارشون 

عزیزم خودش میگه عوض شدم ولی خوب درسته نمیشه😕ببین کلا از نظر قیافه نه اونجوری بگی چقدر قشنگه نه اینج ...

مشکلت اخلاقشه بیشتر

اخلاق و شخصیت عوض نمیشه عزیزم 

تظاهر میکنن که تغییر کردن ولی نکردن

به سختی ممکنه کمی تغییر بکنند 

عجله نکن

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشمم بهم همینو میگهخانواده ام همه تاییدش کردن داداشم میگه دودلی دودلی هم خوب نیست ردش کن بشین درس ...

منم نظرم اینه که عجله ای تصمیم نگیری گلم 

چون موقعیت انچنانی نیست که بگی وای اینو حیفه از دست بدم 

نه قیافش خیلی به دلته نه اخلاقش نه رفتار خانوادش 

شغل نامبروانی هم نداره 

سنتونم که پایینه اونجوری نیست بگم موقعیت دیگه برات پیدا نمیشه 

در نتیجه صبر کردن و درس خوندن تا زمانیکه مورد بهتری پیدا بشه منطقی تره 

و چه بهتر اگر هم قوم خودتون هم باشه 

ولی این صرفا یک پیشنهاد و نظره به عنوان یک کاربرمجازی که شناخت آنچنانی از چیزی ندارم 

و تصمیم گیرنده اصلی تویی عزیزم پس درست بسنج 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

نامزد من اطلاعاتی بود دقیقا همونطور که بقیه رو سوال و جواب میکرد منم همونطور با روش های خاص سر کارش ...

نمیدونم والا این بنده خدا گویا از اولشم همینطوری بوده ک انتخابش کردن

گلم توی عقد جدا شدی؟عزیزم این خیلی اپن مایند از اینا که مامانش لباس کوتاه تنش وخواهرش اصلا شال نداره ...

من نامزدم 6 ماه لوپ رفته بود توی ای شغل البته دانشگاه مخصوصش درس خونده بوپ حیلی هم بهش سخت گذشته بود باعث افسردگیش شده یود اون موقع برای کارش تنها توی اتاق افسرده تر میشد 

اره توی عقد جدا شدم 

منم نامزدم با هیچکس ارتباط نداشت اولینش من بودم اما کاس نبودم

به نظرم یه نه بکو خودت رو راحت کن از الان داره مبگه خیانت نمیبخشم😐😐😐😐

نامزد منم و خانوادش به طلاق اعتقادی نداشتن ما اصول کنار نمی‌کردیم و کلی مشکل میگفتن فقط عروسی

منم نظرم اینه که عجله ای تصمیم نگیری گلم چون موقعیت انچنانی نیست که بگی وای اینو حیفه از دست بدم نه ...

ممنون عزیزم🌷🙏

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
نمیدونم والا این بنده خدا گویا از اولشم همینطوری بوده ک انتخابش کردن

درس اینکارو خونده بود دانشگاه مخصوص رفته بود 

روانشناسی خونده بود 

البته به خاطر محیط کارش و توی دانشگاه هم اذیت شده بود افسردگی هم داشت 

کلا اطلاعاتی ها عجیبن 

من قبولش میکنم پشیمون میشمردشم میکنم پشیموندوست دارم ردش کنم و حس پشیمونی نداشته باشم🤦

ردش کنم 

من که اشتباه کردم 

اگهمیفهمیدم بچه ننه هست یه ثانیه هم ادامه نمی‌دادم حیف نفهمیدم

مال شماهم بچه ننه بود؟اینم بچه ننه هستمادره خیلی خیلی وابسته و از اینا که دخالت میکننپسره هم همش ما ...

نه عزیزم اطمینان نکن تروخدا خودتو بدبخت نکن 

من نامزد میگفت نطر فقط نظر خودم لیدا دیدم بچه ننس تو که هیچی دیگه