2777
2789
عنوان

وقتی سوار اسنپ‌می شید

240 بازدید | 18 پست

صندلی‌عقب‌را هم‌نگاه کنید ممکنه‌کسی اونجا نشسته باشه

پلاک را حتی‌‌ ببنید درست‌باشه 

توی ماشین‌اگه حس کردید که‌چیزی عادی نیست واکنش شدید نشون‌ندید

ممکنه طرف بترسه و همچی بدتر شه

فقط موبایل‌را‌برداری مثلا به یکی‌زنگ‌بزنید بگید اره دیگه‌ دارم‌میام‌پلاک ماشین هم‌که‌برات‌فرستادم

یا اگه گفت مثلا از فلان‌مسیر برم کار دارم سر راه

بگید نه من عجله دارم و بهونه بیارید

یا مثلا بگید حالم داره بد میشه نگه دار ماشین را

طلا و چیز ها ارزشمند را مخفی کنید

اگه هم‌ خواست چیزی مثل‌طلا یا موبایل ازتون‌بگیره بدون مقاوت بدید بهش‌اول باید جونتون‌را نجات بدید

حتی اگه پولدار ترینم‌باشی زنده که نباشی ارزشی نداره

این‌ها را گفتم‌برای حفظ هرچه بیشتر انمیت خودمون❤

راستی اگه خواستید شیشه را بشکنید معمولا وسط شیشه محکم‌تر هست سعی کنید به کنار های شیشه 

ضربه‌بزنید

اسنپ خیلی وقته کنسله اینا هم جواب نیس گلم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اسنپ خیلی وقته کنسله اینا هم جواب نیس گلم

پس با چی میری

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقب میشینم و قبل از همه چی زنگ میزنم به شوهرم میگم لوکیشن برات فرستادم از اسنپ شات برات فرستادم تا فلان دقیقه دیگ میرسم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وای من یادمع ی بار با خاهرم سوار اسنپ شدیم پسره جون بود یهو زنگ زد ب دوستش برگشت ب ما گفت میشع بریم دوستمو بردارم بریم خواهرم گف نه جناب مسیرتو برو 

حالا نمیدونم قصدی داشت یا نداشت ولی با این قضیا ادم دیگع به همه چی شک میکنه و میترسه 

حتی اگه راننده اصلا مریض روانی باشه ، به نظرم به خود آدم بستگی داره که جون سالم به در ببره یا کشته بشه 

تحت هیچ شرایطی با راننده بحث نکنید ، حتی اگه آدم نرمال باشه تو این اوضاع اعصاب براش نمیمونه 

اگه چیزی گفت یا مزاحمت ایجاد کرد ، سکوت کنید و توجه نشون ندین 

واکنش شدید شما بدتر می‌کنه شرایط رو 

آخرین بار ۴ خرداد سوار شدم🙂ولی خب آنچنانی فرقی نمیکنه همشون نر هستن یا شایدم تک و توک نمیتونم قضاوت کنم اما خطرناکه تنهایی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

سلام کسی بوده بچه اولش مشکل قلبی داشته باشه ...واین اتفاق برای دومی فرزندش بیفته....؟؟ببخشیدربطی ب موضوع تایپک نداشت نگرانم اگع کسی میدونه پاسخ بدین ممنون

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭