2777
2789
عنوان

بیاین باهم فک کنیم چجوری از دزد اومدن به خونه جلوگیری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 64 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تکنلوزی بابام استفادع کن همیشه دوتا تشک  میندازه وسط خونه  پتو  هم مبنداره روشون انگا خوابن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ببخشید کدوم شهر بودن ؟ دلم یجوری شد

خودمون نه دوست مامانم اینجوری شده بود جنوب میشینن اونا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

ینی تا حالا شنیدی دزد بره خونه یه آدم طلا ببره ؟

نه والا🥲 من کلا تعریف دزدی نشنیدم جز یه مورد که بعد مشخص شد یکی از  اشناها رفته دزدی واسه همین کلا ذهنم میره سمت اینکه نکنه دزد اشنا بوده باشه

از تکنلوزی بابام استفادع کن همیشه دوتا تشک میندازه وسط خونه پتو هم مبنداره روشون انگا خوابن

وای 😂😂😂😂 خفن ترین تکنولوژی بود که تا حالا شنیدم 

ولی راستش الان یه خانومی تو تاپیک گفت یکی خواب بوده رفتن تو خونه :(

نه والا🥲 من کلا تعریف دزدی نشنیدم جز یه مورد که بعد مشخص شد یکی از اشناها رفته دزدی واسه همین کلا ...

هعی خواهر 

برو خداروشکر کننن 

محل زندگیت کجاست دزد نداره بیام اونجا زندگی کنم😂