2777
2789
عنوان

بیاین باهم فک کنیم چجوری از دزد اومدن به خونه جلوگیری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکردی؟

چرا 

حالم خیلی بد بود اصن تو حال خودم نبودم 

البته ما زیاد نداشتیم راستش والا پولدار نیسیم ولی خب به هر حال سرمایه بوده دیگه 

الآنم حالم بده فک کنم خدا بهم کمک کرد یجوری روحیمو نگه داشتم 

منم وقتی می‌خواستم تاپیک بزنم فک کردم به این تازه شنیدم بعضیا تو خونن دزد می‌ره😐

آره بابااااااا یکی خونه دوطبقه داشت طبقه پایینو اجاره داده بود خوشحالم بود ک اینا فقیر و ندارن ولی کرایه خوب میدن هر چن وقت یبار برای صاحبخونه برنج و روغن اینا که مثلا از طرف سازمان های حمایتی بوده رو میاوردن😐اینم باورش شده بود

اینا شب خونه نیستن دخترش فک کنم یازدهم اینا باشه خونه تنها بوده خواب بوده  دزدا میان کل خونه رو بهم میریزن میرن دخترشم روی مبل خواب بوده اصن متوجه نشده که کی اومدن کی رفتن هیچیم نبردن جالبه دخترش ی سرویس کامل النگو دستش بود هیچییی خلاصه شک کردن ک طبقه پایینی قاچاقچیه و مواد اینا داره دنبال اونا میگشتن🤦🏻‍♀️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

اسی نمیشه جلوشو گرفت اونی که میخواد بره دزدی از قبل فکر همه جاشو کرده

مثلا فک کن عیده هیشکی تو ساختمون نیست بعد دزدگیرم داشته باشیم کسی نیس به داد برسه تازه همه از دزد میترسن تازه اوووه تا پلیس بیاد اینا جمع کردن رفتن 

به به

کلیدشون جامیموند با کارت باز میکردن درشونو😂🤦🏻‍♀️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡