2777
2789
عنوان

شوهرم هی میگه جهیزیه نشون مادرش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست
اخه مورد مقایسه قرار میگیرم با خواهرش که دوسال پیش ازدواج کرده مثلا اینا چون دختر جهاز میده خیلی سنگ ...

بهرحال شمانمیتونید جلوی مقایسه رو بگیرید.بالاخره که خونتون میان

شوهرتو زده و ناراحت نکن که یهو دربیاد بگه خودم خریدم به خودم مربوطه!!!

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه مورد مقایسه قرار میگیرم با خواهرش که دوسال پیش ازدواج کرده مثلا اینا چون دختر جهاز میده خیلی سنگ ...

ببین منم الان دارم جهاز میچینم 

اتفاقا مادرشوهرمم خیلی به این اشاره میکنه که دختر برادرش فلان مارک خریده دختر اون یکی برادرش بهمان مارک خریده یا فلانی مثلا قابلمه هاش چند دست بوده و اینا 

ولی رد میکنم 

یه کم ناراحت میشم ولی تو دلم نگه نمیدارم میگم ولش کن بذار بگه

تازه این در حالیه که واقعا من اصلا اونا رو باکلاس نمیدونم و فامیل خودمو خیلی بیشتر قبول دارم و ندیده هم نیستم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بعد با اینکه پسر خودش قراره بخره میگه مثلا اینهمه زیاد بخر؟

اگه اینجوریه که ناراحتی نداره 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!