2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون به خونواده و شهرتون توهین کنه چه جوابی بهش میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 80 پست
من نمیدونم آخه از خونواده شوهرت توام باید همون‌جوری ک اون از زن داداشت ایراد میگیره و داداشتو خورد م ...

بچه ها خودشونم سیاه هستن که خود خاهرشوهرم میگه افریقایی هستن ولی خونواده من خیلی خوشگلیم سفید بور چش رنگی

منم عین اسکولا ساکت بودم الان دیگه منو به حرف آورده تا یچیژی بگه ده تا چیز میگم بعد میگه تو زن من نی ...

اره منم مثل اسکولا همش ساکت بودم اینم میرید ب هیکلم الان دیگ هیچی نمیگه 😂منم دیگ نمیگم از فک و فامیلاش شوهر منم میگه آره بی زبون بودی الان زبون دراز شدی 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی ملایم گفتم در کل پارش میکنم توهین کنه صد تا میزارم روش تحویل خانواده جد ابادش میدم

من خیلی مودبم وقتی خوردمم میکنه بیصدا اشک میریزم چیکار کنم اینجوری نباشم 

طلاق گرفته خیلی اعتماد به سقف داره زیاد خوشگل نیس فقط قد بلنده ..دروغ زیاد میگه..خونوادشم ای کیو شون ...

خب توام همینا رو بهش بگو این دفعه اومد بهت اونجوری بگه بگو تقصیر منه با ی مرد مطلقه ازدواج کردم اینقدر اخلاقت گند بوده نتونسته اون زنیکه تحملت کنه این تیکه کلام منه وقتی خیلی اعصابم خورده برو باباااااااااااااا مرتیکه پوفیوززز 😂بعد شوهرم میخنده

میگفتم تو هم دهاتی هستی اومدی دختر از دهات ما گرفتی ما ک نامه فدایت شوم بزات نفرستادیم .ی نگا ب خودت ...

اخه جالبیش خودشم شهرستانیه ولی یکم شهرش از ما بزرگتره و ادعا شهرشو‌داره

من خیلی مودبم وقتی خوردمم میکنه بیصدا اشک میریزم چیکار کنم اینجوری نباشم

ادب در مقابل ادب .قانون من ک اینطوریه کلا با هرکسی مثل خودشم .ببخشید این ادب نیس تو سری خوربودنه.اگه حواب ندادی از اول الانم نمیتونی یاد خالم افتادم ای روزگاز

اره منم مثل اسکولا همش ساکت بودم اینم میرید ب هیکلم الان دیگ هیچی نمیگه 😂منم دیگ نمیگم از فک و فامی ...

سنم‌کم بود اونم مثل موم تو دستش داشت می‌گفت تا داداشم میاد باید پاشی یبار ۱۰بار پا شدم نگفت بسته اینا که یادم میاد میخام خفه ش کنم امروز اصلن برادر شوهرم ندیدم میگه ازقصد قایم شدی وازقصد بی احترامی کردی گفتم آره مگه کم پشتم حرف زدخوب کردم لیاقتش همین بود 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
خب توام همینا رو بهش بگو این دفعه اومد بهت اونجوری بگه بگو تقصیر منه با ی مرد مطلقه ازدواج کردم اینق ...

میدونی من خیلی مودبم اصلا دلم نمیاد دل بشکنم ولی اون بارها دلمو شکسته

بچه ها خودشونم سیاه هستن که خود خاهرشوهرم میگه افریقایی هستن ولی خونواده من خیلی خوشگلیم سفید بور چش ...

ها پس این اینجوری میگه کم نیاره توام همرو بزن ب روش بگو بچه هاتون انگار افریقایین چمیدونم هر چی ک خودت بهتر میدونی

ادب در مقابل ادب .قانون من ک اینطوریه کلا با هرکسی مثل خودشم .ببخشید این ادب نیس تو سری خوربودنه.اگه ...

قانون خیلی خوبی داری اکثر مواقع بهم زور میگه فقط تو دلم آه میکشم و از خدا میخوام درس عبرت بده بهش اخه عوضی تو چیکار سبزه بودن عروسمون داری نه که خودت سفید برفی هستی خیر نبینه ننت بااین تربیتت…با شما نبودما حرفای تودلم به شوهرم بود

میدونی من خیلی مودبم اصلا دلم نمیاد دل بشکنم ولی اون بارها دلمو شکسته

نه عزیزم توام دل بشکن منم دلم نمیومد دل بشکنم الان دیگ عادی شده برام حتی گاهی از حرفای خودم ناراحت میشدم میرفتم بوسش میکردم معذرت خواهی میکردم اما اشتباهه بذار بفهمه توام چ چیزایی رو تحمل میکنی ک اگر خواست بگه بعد با خودش بگه الان اینم میگه نگم ولش کن

ها پس این اینجوری میگه کم نیاره توام همرو بزن ب روش بگو بچه هاتون انگار افریقایین چمیدونم هر چی ک خو ...

حتما بهش میگم سری بعدی..ولی انقد دل نازکم عذاب وجدان میگیرم چون از نظر من هر رنگ پوستی زیباس

قانون خیلی خوبی داری اکثر مواقع بهم زور میگه فقط تو دلم آه میکشم و از خدا میخوام درس عبرت بده بهش اخ ...

عزیزم خب همین های تایپ کردی اگه نمیتونی بگی براش پیام کن بگو اگه سکوت میکنم ب خاطر تربیتمه مثل تو بی شخصیت نیستم ولی توهین هم حدی داره ی چند روز سرسنگین باش تا خودش بیاد دستت ماچ کنه