2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککک

127 بازدید | 15 پست

ببینید بچه‌ها من با یه پسری امشب آشنا شدم همون اول بهش گفتم بذار زمان بگذره همو بشناسیم { یعنی حرفی از رابطه جدی و عشق و عاشقی نزدم گفتم فقط همو بشناسیم تا بعد} 

و خب بنظرم غیر منطقی اومد الان یهو بخوام وارد رابطه جدی یا همون رل و این داستانا بشم گفتم فعلا فقط آشنایی، اونم گفت باشه دوست بمونیم تا همو بشناسیم 

بعد یکم که حرف زدیم دائم اینجور حرفارو میزنه که ( من دارم عاشقت میشم و باطنت برام جذابه و نمیدونم داری مجابم می‌کنی عاشقت بشم و این حرفا.. خب منم نمیتونم به عنوان یه دختر هیچ واکنشی به حرفاش نشون ندم، پسر خوبیه ولی حرفایی که میزنه یه حسی بهم میده ، نمی‌خوام به این زودی جذب حرفاش بشم.. اولین بارمم هست نمیخوام از الان حسی پیدا کنم بهش یا جذبش بشم همین شب اول 

کاربری دست یه خانوم۱۷ ساله و یه خانوم ۲۲ ساله ست ... { محمود احمدی نژاد هستم🥸

زاکی قالب پنیری دیدبه دهان بگرفت وبرشاخه ای نشست۰۰۰۰۰

متوجه نشدم عزیزم

من الان چه ری اکشنی نشون بدم به حرفایی که میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال میدم در دوستی با دخترا ید طولایی دارندشما همچنان احتیاط کنمردهای زبون باز ترسناکن

اصلا این حرفارو که میزنه یه حالتی میشم نمیدونم شاید چون بار اولمه 

ولی حس خوبی نمی‌گیرم از اونطرفم نمیتونم نسبت به حرفاش بی تفاوت باشم نمیخوام به همین زودی بهش حس پیدا کنم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

متوجه نشدم عزیزم من الان چه ری اکشنی نشون بدم به حرفایی که میزنه

نمیدونم چندسالته ولی دورانی که من مدرسه میرفتم این شعرجزودرسای فارسی کلاس دوم بودتونت هست حتمابخون ری اکشنی که بایدبدی توهمین شعرکه گفتم هست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نمیدونم چندسالته ولی دورانی که من مدرسه میرفتم این شعرجزودرسای فارسی کلاس دوم بودتونت هست حتمابخون ر ...

شعرشو که شنیدم 

ربطش به کمک خواستن خودمو نفهمیدم 

اصلا این حرفارو که میزنه یه حالتی میشم نمیدونم شاید چون بار اولمه ولی حس خوبی نمی‌گیرم از اونطرفم نم ...

عزیزم این دیگه کاملا به خود شما بستگی داره،شما وقتی وارد رابطه میشید از قبل باید یه سری اطلاعات نسبت به آقایون داشته باشی که با هر عزیزم جانم گفتن از طرف ایشون احساسی نشید.مخصوصا که میگید بار اول هست وارد رابطه میشید

به نظرم اگه شرایط دارید از مشاور کمک بگیرید

کاربر قدیمی هستم.تعلیق شدم☹

اصلا اینکه تو چند ساعت بخواد عاشقت شده باشه غیر ممکنه عزیزم..داره زبون میریزه که جذبت کنه شما نیاز نیس خیلی واکنش خاصی نشون بدی اتفاقا جوری رفتار کن که متوجه بشه دوران آشنایی یعنی چی.. بزار متوجه بشه که نسبت به این حرفا ضعف نداری

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
همشون اولش جوری برخورد میکنن انگار تو از اسمون افتادی چند ماه دیگه جوابتم نمیدن وقتی عاشقشون شدیمگر ...

آره دقیقاً رفتارش همینطوریه .🤦🏻‍♀️. مرسی از کمکت ✨

با توجه ب حرفای ک زده یا خیلی دختر بازه یا اصلا دختر بازی نکرده ی جورایی میخواد سریع تورت کنه من اص ...

اینطور که خودش میگه تاحالا با هیچ دختری نبوده سر همینم هست احتمالا 😂 🤦🏻‍♀️ 

منم حس خوبی از لحنش نمیگیرم انگار میخواد بازی روانی کنه یه جوری میشم

نمیدونم چند سالته ولی من دوران ۱۸  سالگی اینا با پسری ک وارد رابطه میشدم اون حرفای خیلی عاشقانه میرد آخرش متوجه میشدم هدفش چیه میگفت از بدنت عکس بده من چندشم میشد کلا قطع رابطه میکردم ولی از یکی خیلی‌خیلی خوشم اومد هیچوقت حرف جنسی نزد و زیاد اغراق نمی‌کرد تو حرف عاشقانه وقتی دیدار حضوری داشتم باهاش خسیس نبود ولی من نمیدونم چی شد احساس گناه میکردم  باهاش قطع رابطه کردم ولی بعد اون همش تهدید میکرد باید باهم دوست باشی وگرنه ابروتو میبرم من خیلی ترسیدم ولی یه چیزی بگم هیچوقت اجازه ندادم دست پسری به من بخوره