2777
2789
عنوان

بچه ها از شکم مادرشون نیاوردن

142 بازدید | 5 پست

لوس بودنو پرتوقع بودن بی ادبی و مظلوم بودن پرخاشگر بودن و توسری خوردن ....رو 

همه ی بچه ها بدنبال اومدنی تقریبا یک جورن 

این ماییم که با رفتارمون با کارهامون با ارتباط خوب یا بد با همسرمون  ، این خصوصیات رو شکل میدیم 

که بچه تبدیل به این بچه ها میشه 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

بچه های الان با قدیم تفاوت دارن ولی بازم میتونن بچه های مودب درسخون و بادرکی باشن اگه خانواده ها بذارن و دنبال تخیله عقده های خودشون نباشن و بچه هارو باسهل انگاری بدبخت نکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ولی بچه من یه نمونه کااامل از کل اخلاق و اداب رفتاری خودم تو بچگیه حتی تصوراتش و حرفاش

حس میکنم ارث هم ربط داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی بچه من یه نمونه کااامل از کل اخلاق و اداب رفتاری خودم تو بچگیه حتی تصوراتش و حرفاشحس میکنم ارث ه ...

ب نظر منم داداشم خیلی شیطونه داریم تو آشاناهای نزدیک که بچگی اینجوری بودن ولی خب به تربیت هم ربط داره

کل ذخیره ی ژنیه بچه رو بردی زیر سوال

منظورم من رفتار و آداب بچه است 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .