2777
2789

یعنی آدم اینقدر اشغال طبقه پایین مون زندگی میکنه البته ازبی عرضه گی خودمم هست این کاراومیکنه رفته مراسم ختم زن عموم (چون اخیرن با دخترعموم دوست شده رفته مراسم مادرش)اینقدر ازم بد ودروغ ساخته بدترین حرفشم این بوده پدرم برام زنگ میزد برنمیداشتم می‌گفتم چش ندارم ببنمش البته بابام ۱۳سال فوت کرده یسری مشکلاتی داشتیم ولی قهر نبودیم ولی  الان ۴ساله همسایمه انگاربابام ازاون دنیا برام زنگ میزنه اینم میبینه جوابش نمی‌دم  عمه احمقم هم قبول کردسه روز گریه کرده بامن لج افتاده سر سادگی یا بدجنسی کلی بهش اطلاعات رسونده اونم همه جا نشسته گفته وقتی فهمیدم تا ۳روز مریض شدم ازتو صورتم بخارمی اومد چطور سکته نکردم خودم تعجب میکنم بعد شوهرم گفت برخورد نکن فراموش کن حساسی برادرم مریضه میکشینش سکوت کن بخودشم بگم یه بازیگری هست خودمم ازحرفم پشیمون می‌کنه خرم سلطان پیشش لنگ مینداره

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
نفهمیدم چی گفتی

منم دقیقا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلی درهم نوشتی نفهمیدم واقعا مخصوصا اون بخشی که راجب بابات بود

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

قطع رابطه 

پدرتون فوت کردن،روحشون شاد  ،هر کی هم هر چی گفت از عمه و عمو بگین سپردمش به خدا کار دیگه ای از دستم برنمیاد شما هم ببینین طرف منه برادر زاده تون هستین یا مردم که من تکلیفم رو باهاتون بدونم 

منم نفهمیدم پدرتون اگه فوت شده چطوری ب‌شما زنگ زده آخه

بابام ۱۲سال پیش فوت شده این میگه اون وقتا باهاش بودم شب وروز می‌دیدم براش زنگ میزنع میگفتم جواب بده بابات گناه داره اونم جواب نمی‌داد می‌گفت ازش بدم میاد درحالی که من الان ۴سالع همسایه هستیم اون ۱۳سال پیش پیشم نبوده بدونه می برام زنک میزنه به عمم گفتم لابد بابام آزاون دنیا برام زنگ میزنه این کنارم نبینه جواب نمی‌دم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود