2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عمتم چقدر سادس باور کرده

شایدم اونم ازخداش بود چقدر فک میکردم این عمم مهربونه ولی اینم تو زرد دراومده سراین موضوع عصبانی شده کلی ازم بد گفته

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
منم نفهمیدم پدرتون اگه فوت شده چطوری ب‌شما زنگ زده آخه

گفته پدرش زنگش میزد من کنارش بودم درحالی که پدرم ۱۳سالع فوت کرده این الان ۴سالع همسایمه تازع اصلن زیاد هم رونمبینیم

شایدم اونم ازخداش بود چقدر فک میکردم این عمم مهربونه ولی اینم تو زرد دراومده سراین موضوع عصبانی شده ...

ولش کن من با عمه هام دایی هام عموهایم در ارتباط نیستم فقط خواهر و‌برادرام در ارتباط هستم 

بنظرم فامیلی که پشتت بد بگه روت خوب باشه همون نباشع بهتره 

من که هیچکدوم از فامیلای پدری و مادری مو اصلا دوس ندارم

قطع رابطه پدرتون فوت کردن،روحشون شاد ،هر کی هم هر چی گفت از عمه و عمو بگین سپردمش به خدا کار دیگه ا ...

اونم می‌گفت ازسادگیم بود بهش آمار دادم ولی دروغ میگه قشنک نشستن ازم بد گفتن 

عزیزم  همچین آدمی  دستش پیش همه رو میشه مطمئن باش با بقیه هم اینطوره بازم دروغ میگه .فقط بسپارش بخدا .شما ک این حرفا رو نزدی خیالت از بابت خودت راحته .طرف مقابل چقد ساده است ک شما  رو نشناخته .ب نظرم با دو طرف قطع ارتباط کن 

ولش کن من با عمه هام دایی هام عموهایم در ارتباط نیستم فقط خواهر و‌برادرام در ارتباط هستم بنظرم فامیل ...

این عمه مو خیلی دوست داشتم ولی فهمیدم اینم تو زرد از آب دراومد 

قطع رابطه پدرتون فوت کردن،روحشون شاد ،هر کی هم هر چی گفت از عمه و عمو بگین سپردمش به خدا کار دیگه ا ...

فدای تو عزیزم خدا رفتگان شمار وهم بیامرزه کلن چون پدر خودش چیزی ارث نذاشته خیلی فقیر بودن به من حسودیش میشه چون بعد مرگ پدرم زندگی پشت رو شد کلی ارث رسید رفته اونجا پرسیده چی بهم رسیده خب تو مگه فضولی