2777
2789
عنوان

کاش یکی بود پریود شدنمون براش مهم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اررره بعضی وقتا فشارمو میبره رو کله ام. دوهفته بعد باز پیداش میشه میاد از الان موندم به فکر چپ میرم ...

شوهر من اون از پ ش ت میخواد 

می‌خوام جرش بدم وقت پریودی 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شوهر من اون از پ ش ت میخواد می‌خوام جرش بدم وقت پریودی

چقدر پروان واقعا فقط به فکر خودشونن تو اون خون چطوری میتونن 🤢این هیچی تازه بعضیا کلا رابطه دارن این زمان 

نه ایران نیست و من تا یکساله شدن بچم اینجام . فروردین اومد. خرداد اومد ، الانم میخواد بیاد خدارشکر ف ...

خب گناه داره 4 روز پیشته 😂خودتم نیاز داری بالاخره خودت دلت نمیخواد اون باشه ؟

چقدر پروان واقعا فقط به فکر خودشونن تو اون خون چطوری میتونن 🤢این هیچی تازه بعضیا کلا رابطه دارن این ...

واقعا والا 😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

نه ایران نیست و من تا یکساله شدن بچم اینجام . فروردین اومد. خرداد اومد ، الانم میخواد بیاد خدارشکر ف ...

جرت میده 😂😂😂شوخی نخوریمون 

شوهر من اون از پ ش ت میخواد می‌خوام جرش بدم وقت پریودی

شوهر من سایزش نامتعارفه😅 چندبار گف ، گفتم نمیشه میگف میشه، رومبل نشسته بود کشیدم پایین جلوش خم شدم گفتم ببین این مال منه اونم چماق توعه میشه؟ حالا چون زیدت گشاد بوده دلیل نمیشه همه بتونن اینو جا کنن تو خودشون دیگه نمیگه.

یا تازه زایمان کرده بودم لاپایی زد ، دعوا کردیم اه اه بخیه هم داشت شکمم 

شوهر من سایزش نامتعارفه😅 چندبار گف ، گفتم نمیشه میگف میشه، رومبل نشسته بود کشیدم پایین جلوش خم شدم ...

وای من رو اون😂😂😂

خب گناه داره 4 روز پیشته 😂خودتم نیاز داری بالاخره خودت دلت نمیخواد اون باشه ؟

انقد کرده خواهرجان نیازی حس نمیکنم😐 خودشم اعصاب میخواد رابطه براش ۲ساعت ۳ ساعت طول میکشه. دوساعت فقط ماچ و مالوندن ۴۰ دقیقه هم رابطه. یبار عصبی شدم گفتم ول کن ماچ و موچ رو بکن ، محکم چیزشو گرفتم کشیدم که دخول کنم قهر کرد گف تو عصبی کردی تو😐