2777
2789
یه سوال اینکه همیشه در حال تمیز کاری هستی باعث نمیشه به بقیه کارها و برنامه‌ ها و اهدافت‌ نرسی؟ آخه ...

طوری برنامه ریزی میکنم

که به همه ی کارام برسم

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان همه جا برق میزنه با اینکه خیاطم نمیذارم حتی اتاق خیاطیم شلوغ و پراز نخ و پارچه باشه الان ی ...

چقد عالی 

یکم به منم انگیزه بده 

مرتب و تمیز باشم 

معجزه شکر گزاری...

چقد عالی یکم به منم انگیزه بده مرتب و تمیز باشم

انگیزه ی من بعداز تمیزی حس ناب پرواز سبکی شادابی 

تمیزنباشه خونم همش رومبل افتادم و بی حال 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اینجا یه تاپیک هست مینیمالیستی من از دیروز رفتم باورت نمیشه چقدر وسیله ی اضافی دور ریختم از دیروز ال ...

جدی ؟

ریختی بیرون؟

چیا رو مثلا ؟

اون تاپیک رو از کجا پیدا کنم 

دوست دارم بخونم 

معجزه شکر گزاری...

همیشه همه لباسا ت کمد آویزون می‌کنم از بیرون میام اصلا پشت در اتاقم لباس نیست هیچ وسیله اضافه ت خونه جایی الکی آویزون نیست اشپزخونه همیشه مرتب بدون ظرف ظرف میشورم خشک می‌کنم میزارم سر جاش نمیمونه ت اشپزخونه 

سرویس ۳روز ی بار با وایتکس میشورم هر روز جارو برقی طی میکشم هفته دوبار گردگیری ،لباسارو اتو شده میزارم ت کمد هر جا برم امادس