2777
2789
عنوان

مرد متاهل چرا باید به من بگه تو که خیلی خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست

هدفش  فقط یه چیزه اونم........

هیچوقت حتی به مرد متاهل فکر نکن هم این دنیات رو می سوزونی هم دنیای بعدیت رو اه و نفرین زن و بچش پشتت می مونه 

اگر وجدان داشته باشی خشن رفتار می کنی و رک و رو راست بهش میگی رسمی صحبت کنه  و فاصله  بگیره :)

اگر انسانیت نباشه دین هم ارزش نداره  همینه  مثلا همه مسلمونیم ولی چون انسانیت نداریم بهم رحم نمی کنیم 

بخاطر اینکه خوشت میاد نباید خودخواه باشی و زندگی یه خانم دیگه رو خراب کنی عزیزم

بخدا نمیدونم چرا متأهلا بیشتر به دلم میشینن چرا تو این دنیا هیچ چیز سر جاش نیست

اونوقت از اون چه توقعی داری دیگه؟ تو یه جور اونم یه جور 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت بهت چیزی نمیگن؟یعنی والا ما توی خانواده ای بزرگ شدیم که این چیزا بی سابقه بودهتو خودت مقصر ه ...

این چیزا دست خود آدم نیست عزیزم

با اینکه ساعت ها به یه نفر فکر میکنم از کنارش رد میشم محل نمیزارم بهش بلکم از سرم بپره

بخدا نمیدونم چرا متأهلا بیشتر به دلم میشینن چرا تو این دنیا هیچ چیز سر جاش نیست

تراپیست برو عزیزم شاید در کودکی از پدرت دچار کمبود محبت شدی چون اصلا این خوش امدن  ها عادی نیست 

هدفش فقط یه چیزه اونم........هیچوقت حتی به مرد متاهل فکر نکن هم این دنیات رو می سوزونی هم دنیای بعد ...

من هیچ وقت این کارو نمیکنم با اینکه خیلی تنهام

ولی گاهی نمیشه فکرشو نکرد 

مردم ایران خیلی عجیب شدن خیلی:)

خودش از متاهلا خوشش میاد بعد میگه چرا ی متاهل از من مجرد خوشش اومده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

عاشقت نیست مطمئن باش فقط هوله

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

من هیچ وقت این کارو نمیکنم با اینکه خیلی تنهامولی گاهی نمیشه فکرشو نکرد

چرا نمیری پیش روانشناس ؟🥲

این ک متاهلا ذهنتو درگیر میکنن

معلومه مشکل روحی شدیدی داری

باید خودتو درمان کنی

وگرنه ادم سالم

حتی تو ذهنشم خودشو با مرد متاهل تصورنمیکنه

چون نمیخواد زندگی همجنسش بهم بریزه

یا تبدیل ب ادمی شه ک فقط ی هوس برا طرف مقابلشه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

من هیچ وقت این کارو نمیکنم با اینکه خیلی تنهامولی گاهی نمیشه فکرشو نکرد

گفتم که عزیزم شما یه تراپیست برو من یه دوست داشتم مثل شما بود عاشق بابام شده بود و کلا از متاهل ها خوشش میومد من کات کردم  با اون رفیقم  ولی یک بار تراپیست رفته بود و گفته بود بهش مشکل از کودکیش هست که والد نقشش رو درست اجرا نکرده داشت خوب می شد ولی رها کرد منم باهاش کات کردم  چون اصلا  خوشم نمیاد از این سبک افراد 

شمام زودتر با یک فرد مناسب ازدواج کن همانطور که شما پدر و مادرت رو دوست داری و دوست نداری کسی زندگیشون  رو خراب کنه بقیه  هم همین هستن 

یا تاپیکت فیک هست یا مشکل داری