2777
2789
عنوان

مرد متاهل چرا باید به من بگه تو که خیلی خوشگلی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست
دست خودته شخصیتت رو پایین میاری منفور میشی نکن آه اون زن دامنت‌ رو میگیره

ما یک همسایه داشتیم شوهرش بخاطر یه زن دیگه بهش خیانت  کرد این  شب  و روز اون زن رو نفرین کرد و یک سال بعد اون زن تو یه تصادف  بد همراه شوهر سابق این خانوم فوت کرد کارما واقعیت داره من با چشم دیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یک همسایه داشتیم شوهرش بخاطر یه زن دیگه بهش خیانت کرد این شب و روز اون زن رو نفرین کرد و یک سا ...

خدا یه جور میگیره اصلا نفهمن چیشد

منم دیدم

سر خودم اومده دختره میدونست شوهرم متاهله خیانت دیدم

شوهرم به خاک سیاه نشست

تا روزی که بخشیدم داغون بود وضعش 

زندگی خواهرش آه کردم از هم پاچید

دختره هم منفور شد همه به اسم خراب میشناسنش 

خدا یه جور میگیره اصلا نفهمن چیشدمنم دیدمسر خودم اومده دختره میدونست شوهرم متاهله خیانت دیدمشوهرم به ...

متاسفانه اول از همه کرم رو دخترا می ریزن و چراغ سبز میدن ادم تا خودش نخواد کسی به  ادم نزدیک نمی تونه بشه وقتی همجنسای خودمون با خودمون  رحم ندارن از مرد ها چه انتظاری داشته  باشیم 

من یه رفیق صمیمی داشتم که حتی به بابامم گیر داده بود و اخر سر دُم اش رو قیچی کردم  بعضی ها میخارن خودشون