2777
2789
عنوان

پارتنر داداشم چقد دختر فهمیده ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 50 پست

دوست دختر داداشته🤯 خدایا مگه میشه با دوست دختر داداشت بری تو جمع پزشو هم بدی عجب داداشی داریا ک به تو گفته😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاستشه بچه دار شه به همه میفهمونه عروس یعنی چی😂

البته همه اینجوری نیستناااا حمله نکنید

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه بگی دقیقا چطور رفتار میکنه؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اسی دوست دختر یا دوست پسر پارنتر یا هر اسم دیگه به غیر از آشنایی برای ازدواج زیر نظر خانواده با رعایت اصول اخلاق از نظر من مردوده 

ولی خوشحالم براتون ان شالله ختم به خیر بشه

۱۸

چ بچه

من اصلا نمیپسندم ازین سن وارد رابطه بشن

من خودم از ۱۶ سالگی زیاد شیطنت میکردم ولی اینقد ک ضربه خوردم حد نداره

بنظرم از ۲۲ ب بعد بهتره

البته ک بمن ربطی نداره😂کلا خاسم نظرم بگم و چقد شما محترمی ک حس حسادت نداری. من متاسفانه زیاد نمیتونم با خانواده پارتنرم ارتباط بگیرم یاد ندارم حرف بزنم اصلا

ما با فرهنگ ایرانی زندگی می‌کنیم و دوست دختر/دوست پسر رو عضو خانواده نمی‌دونیم.

بهتره بگی فرهنگ اسلامی و اسم فرهنگ ایرانی رو نیاری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

توضیح میدی رفتاراشو مثال بزن واسمون چیا میگه مثلا چیکار میکنه فهمیدی با شخصیته

دایره لغاتش زیاده شمرده حرف میزنه استایل خاص خودشو داره نسبت به سنش موفقه هر سری باهم میریم بیرون بهم تارف میکنه که جلو بشین و اینا 

حالمو میپرسه اینجوری نیست که فقط وقتی میریم بیرون باشه

برای تولدم کادو خریده بود ، اصلا پیش من رفتارای جوگیرانه با داداشم نداره خیلی معقوله

.

من دوست دختر برادر ندارم 

ولی ارتباطم با خواهر و خانواده دوست پسرم خوبه . اونم مثل شما مهربونه و وایب خوب میده . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بهتره بگی فرهنگ اسلامی و اسم فرهنگ ایرانی رو نیاری.

خوب شما به عنوان یک آشنا با فرهنگ ایران بفرمایید در کدام برهه از تاریخ ایران، تعامل دختران و پسران به شکلی که عنوان دوست پسر و دوست دختر داشته باشند رواج داشته و مورد تایید بوده؟!

چ بچهمن اصلا نمیپسندم ازین سن وارد رابطه بشنمن خودم از ۱۶ سالگی زیاد شیطنت میکردم ولی اینقد ک ضربه خ ...

از سال پیش تو رابطن البته داداشمم سنش کمه ها

اما دیگه من چون دیدم جفتشون دارن کنار هم رشد میکنن سعی کردم از دور مراقبشون باشم که ضربه نخورن ، اما خداروشکر برا کنکورشم مسئله ساز نشد

.