2777
2789
عنوان

پارتنر داداشم چقد دختر فهمیده ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 50 پست
عزیزم الان بحث فرهنگ ها رو نکنید باهم اینقدر دختر پسرامون از این وضعیت ضربه خوردن دوراز جون داداش اس ...

عزیزم من هم صدرصد موافقم که خانواده ها بدونن و برای همین دارم میگم جزئی از فرهنگ شده که چیز بدی نیست.

چون هر چیزی قایمکیش دردسر و آسیبه.

این کاربر داره با یه دید مزخرف از بالا به پایین میگه تو فرهنگ ما که ایرانی هستیم این چیزا نیست.

خب این هم توهینه هم اراجیف گفتن.

چون یه نفر نمی تونه فرهنگ ایران به این بزرگی رو تعیین کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پس طبق ادعای شما، ورود افرادی تحت عنوان دوست دختر و دوست پسر، تو فضای خانوادگی و به رسمیت شناختنه شد ...

بله و هر چقدر خانواده ها بیشتر در جریان باشن بهتره و حتی می تونن کمک کنن و از آسیبات احتمالی هم جلوگیری کنن.

شما هم لازم نیست چیزی رو به زور بپذیری فقط کافیه از این به بعد فقط از جانب خودت صحبت کنی تا سوتفاهم پیش نیاد.

اگر می گفتی تو خانواده‌ی من چنین چیزی نیست خیلی نرمال و اوکی بود ولی اینکه میای صحبت فرهنگ ایرانی رو می کنی چیزیه که نمی تونم ساکت بمونم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من هم صدرصد موافقم که خانواده ها بدونن و برای همین دارم میگم جزئی از فرهنگ شده که چیز بدی نیست ...

من خودم سنی ازم گذشته هم خانواده خودم هم همسرم زرتشت ولی خودم عاشق قرانم و اینکه اون زمان واقعا فقط زیر نظر خانواده ها هم کلام می‌شدیم گاهی با فرهنگ خانواده هامون البته من بیست سالگی دیوانه وار عاشق قرآن شدم قبل او زیاد شناختی نداشتم 

آرزوی موفقیت دارم براتون هرکجا که باشید 

من خودم سنی ازم گذشته هم خانواده خودم هم همسرم زرتشت ولی خودم عاشق قرانم و اینکه اون زمان واقعا فقط ...

اعتقادات ما تا وقتی ازش به عنوان ابزار استفاده نکنیم و به کسی تحمیل نکنیم بسیار ارزشمند و قابل احترامن.

همچنین عزیزم من هم حال خوب برای شما در کنار خانواده آرزومندم.

بله و هر چقدر خانواده ها بیشتر در جریان باشن بهتره و حتی می تونن کمک کنن و از آسیبات احتمالی هم جلوگ ...

آسیبات؟!

ات ادات جمع مونث عربیه، آسیب کلمه‌ی فارسی و چنین کلمه‌ای وجود نداره. برای جمع بستن کلمه‌ی آسیب باید از «ها» استفاده کرد.

استفاده از کلمات نرمال، اوکی، آپگرید و... در محاوره فارسی هم بی شک آسیبی به زبان فارسی است.

زبون هم رو نمی‌فهمیم و توان اینکه یک آدم که خیلی زیادی تو باغ نیست ندارم اما اگر ایران و زبان فارسی به عنوان یکی از مهم‌ترین میراث‌های  فرهنگی‌ ایران رو دوست دارید، زبان فارسی رو درست صحبت کنید.

ضمنا برای افزایش اطلاعات عمومی هم که شده حداقل تعریف فرهنگ رو بخوانید، در مورد ارتباط تاریخ و پیشینه‌ی جامعه با فرهنگ بخوانید. 

دلخوش به تایید چند کاربر که معلوم نیست خاستگاهشون کجاست نشید! 

بدرود.

آسیبات؟!ات ادات جمع مونث عربیه، آسیب کلمه‌ی فارسی و چنین کلمه‌ای وجود نداره. برای جمع بستن کلمه‌ی آس ...

کسانی که وقتی جوابی برای گفتن ندارن دست میزنن به بازی با کلمات و پرداختن به حواشی خیلی وقته شناخته شده هستن برام پس زیاد به خودت فشار نیار.

همونطور که فرهنگ تغییر می کنه طبیعیه که چندتا اصطلاح عربی و انگلیسی هم به زبانمون وارد شه.

منتهی این مهمه که بدونیم تا چه حد ازشون استفاده کنیم.

شما به جای اینکه به اصل حرف من نگاه کنی ترجیح دادی تمرکز کنی رو جمع ها مفرد های جملات من.

که خب طبیعیه از چنین تفکراتی چنین عکس العمل های هیجانی ای هم انتظار میره.

و در نهایت ترجیح میدم آدمی با افکار محدودی مثل شما بهم پیشنهاد نکنه که مطالعه ام رو افزایش بدم چون خیلی مسخره‌ست آدم کاری رو که خودش انجام نمیده به بقیه توصیه کنه.