2777
2789
عنوان

بچه ها پیش ما امانت هستند

49 بازدید | 5 پست

اون ها رو اذیت نکنیم 

اون ها رو مجبور رشته اشتباهی شغل اشتباهی نکنیم استعدادهاشون رو بشناسید با شغل های گوناگون آشنا کنید حتی شده پیش کسایی که این شغل ها رو دارند ببرید تا محیط اش رو ببینن چند روزی برن اونجا ببینن دوستش دارن اصلا ، بعضی ها به خاطر اجبار پدر و مادر زجر می کشن  ،با مردمی که بهشون مراجعه میکنند در راستای این شغل رفتار خوبی ندارن ،حتی نصفه ول می کنند و عمر با ارزش هدر میره ،اونا هستند که تا آخر عمر باید با این شغل زندگی کنند نه ما

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

با برچسب ترشیده بودن اون ها رو وارد ازدواج اجباری نکنید تا زجر بکشن و وارد رابطه غلط بشن 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

دقیقا همینطوره مادر من یه عمر منو مجبور کرد درس بخونم پز منو به همه میداد که دخترم تیزهوشه

اما درست سال کنکور هیچ کلاسی منو نفرستاد واسه هر خرجی عذاب وجدان وارد میکرد بهم 

منم یه رشته انتخاب کردم که فقط زودتر برم سرکار و از زیر بار منت خانوادم بیام بیرون

اما زندگیم کلا با انتخاب اون رشته عوض شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره مادر من یه عمر منو مجبور کرد درس بخونم پز منو به همه میداد که دخترم تیزهوشهاما درست س ...

انشاالله بقیه زندگی تون در ارامش باشه