2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله،ما سنندج هستیم یه پسری چندسال قبل جوون بود پدرو مادرش متخصص بودن دیگه اصلا فرصت نداشتن مثل یه خانواده دورهم جمع شن و همدیگه رو ببینن این پسرهم ازرو کمبود توجه پیش دوستاش چندتا قرص اورد به خیال پوسیده دوستاش که اره بخوریشون فقط بیهوش میشی،قبل اینکه قرصارو بخوره به پدرو مادرش زنگ زدمه اره من از رو کم توجهی شما دارم خودمو میکشمو خداحافظ قرصارو خورد که بیهوش بشه تا پدرو مادرش برسن و بلکه ازاین به بعد توجه کنن بهش حالا ازنظر مالی هم وضعشون توپ بود و فقط همین یه پسرو داشتن پسر باخوردن قرصا گیج میشه تا پدرش میرسه بالا سرش و قرصارو میبینه میگه چکارکردی؟؟اونم بابی حالی برا پدرش توضیح میده پدرش میگه اینامیبرتت کمه کی گفته فقط بیهوش میشی خدا کمکم کن ازدستش ندم و امبولانس خبر میکنه باعجله و پسره تو حالت منگی میفهمه چه کاری کرده دست باباشو میگره که توروخدا نزار بمیرم من این کارو برا توجه شما کردم نزار بمیرم،،،،،این اخرین جمله پسربوده و تاچندسال تو سنندج بحثش بود اتفاقا الانم هستن دکترا،تا خیلی وقت افسرده بودن و کار نمیکردن و الان دوباره مشغول شدن

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋