2777
2789
عنوان

خواهشا بگین کابینت پله ای قشنگ تره یا کابینت تا سقف 😪 بخدا گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 80 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه منظورت اینه تا سقف کابینت کنی ولی بالایی ها درب های جدا باشه اشتباه محض

من الان همینجوری همیشه باخودم میگم چه اشتباهی کردم

چون برای باز کردن اون بالایی ها باید صندلی بزارم

ولی اگه تا سقف باز میشد از همین پایین دیگه میدونستم چی کجاست و دید داشتم بهشون 

من چون دو رنگ میخواستم پلکانی زدم خیلی قشنگ شد ترکیب سفید براق و طرح چوب مات زدیم بنظرم چه پلکانی می ...

آره دقیقا چوب مات و سفید براق   سقفت بلنده ؟ من سقفم ۲۶۰  میترسم تمیز کار نکنن خوب در نیاد 

ببین اگه منظورت اینه تا سقف کابینت کنی ولی بالایی ها درب های جدا باشه اشتباه محضمن الان همینجوری همی ...

خب یه درب هم باشه باز آخرش باید صندلی بذاری  حالا یه تکه با ارتفاع ۹۰ قشنگتره  یا دو پله ای 

برای ما هم ۳۰ سانت از سقف های معمول کوتاه تر دیگه بالاش کاملا چسبیده خوب درومده

منم ۲۶۰   خوشبحالت تونستی یه تصمیم بگیری من که اصلا نمیتونم  میگم پله ای همون کابینتهای قبلیت بودن  و یه پله زدی روش  یا کلا کندی کابینتخا رو و دو پله ای زدی؟

خب یه درب هم باشه باز آخرش باید صندلی بذاری حالا یه تکه با ارتفاع ۹۰ قشنگتره یا دو پله ای

خب صندلی بزاری 

اشکالی ندارد

میدونی اون بالا چی داری دیگه داری میبینی

من چون وسایل اون بالارو زیاد استفاده نمیکنم

وقتی لازم دارم باید حدس بزنم کجا گذاشتم یا از یک کنار باز کنم یکی یکی تا بهش برسم

من که حقیقتش پشیمون شدم و کاش تا سقف میزنم یک‌درب 

نه پله ای

منم ۲۶۰ خوشبحالت تونستی یه تصمیم بگیری من که اصلا نمیتونم میگم پله ای همون کابینتهای قبلیت بودن ...

کلا خونه نوساز بود 

من بهش گفتم دو رنگ میخوام خود کابینت کار گفت فقط با پله ای میتونم دو رنگ در بیارم البته اشپزخونه ما کوچیک هم هست خیلی جای مانور نداشت منم گفتم هر طور خودت میدونی نتیجش که خوب از آب دروند

خب صندلی بزاری اشکالی نداردمیدونی اون بالا چی داری دیگه داری میبینیمن چون وسایل اون بالارو زیاد استف ...

آهان آره ساده تا دربش رو باز میکنی میبینی چی داری  اکثرا هم گفتن ساده  ولی الان یکی نوشته پلکانی زدم ترکیب دو رنگ خیلی قشنگ شده  سفید براق و قهوه ای مات   خب لعنتی آدم وسوسه میشه  راس میگه شوهرمم دید دور نگ همینطوری پلکانی گفت چه قشنگه  بای حتما سریع تصمیم بگیرم زندگیم خیلی بهم ریختس  نه سینک دارم نه لبلسشویی اوضاعم داغونه 

کلا خونه نوساز بود من بهش گفتم دو رنگ میخوام خود کابینت کار گفت فقط با پله ای میتونم دو رنگ در بیارم ...

وای زندگیه من غرق کثافته سرامیک کاری کردم  مجبور شدم کابینتها رو در بیارم  الان نه سینک دارم نه لباسشویی شوهرم میگه زود تصمیم بگیر