برای من تشکیل خانواده و زن بچه حکم یه دل خوشی باشکوه رو داره
برای همین تلاشم رو همیشه میکنم ک
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
حالا فعلا فردا باید از خواب بیدار شم با حقیقت زندگیمکه درس خوندنه رو به رو شم😂😂
درس هم میگذره.
یه زمانی میگفتم دانشگاه سختمه
دیدم ای بابا تازه زندکی شروع شد
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یتیمم نه مادر دارم نه پدربرای من تشکیل خانواده و زن بچه حکم یه دل خوشی باشکوه رو دارهبرای همین تل ...
ایشالله خدا بهت میده
منم اولش چون میبینم خانوادم چقدر برای اینکه ما رو خوب بزرگ کننسختی میکشناز آخرم بعضی موقع ها از هم ناراحت میشیم دوست ندارم چون نمیخوام بچه خودم اونجوری که با خودم رفتار شد بعضی موقع ها بشه از طرفی میگم بچه باشه آدم بزرگ کنه این تربیت اشتباه رو درست کنه از طرفی میگم منم بچه همونام
ایشالله خدا بهت میده منم اولش چون میبینم خانوادم چقدر برای اینکه ما رو خوب بزرگ کننسختی میکشناز آخ ...
مرسی خانم
خدا خانوادتون رو حفظ کنه
زندگی با وجود تلخی و سختی هاش معتقدم باز قشنگه