2777
2789
عنوان

من خیلی نچرالم دلم میخواد یکم به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فشار که نمیاره. ولی چند بار گفته موهات رو رنگ بزنی خیلی خوب میشه.‌دوسش دارم اخه

بگو عزیزم الان رنگ کنم ۳۰ سالگی باید برم دنبال اینکه جلوی سفیدیشونو بگیرم 

برا تنوع میتونی مژه مصنوعی فیشر بگیری بذار مدل موهاتو عوض کنی ی بار صاف ی بار فر یا اگه موهات جنسش خوب میست پروتئین تراپی کنی 

اما کلا وارد بازی تغییر صورت نشو ک بد میبازی 

به خودن برس حالتم بهتر میشهمثلا موهاتو لایت کن یا شید لب یا به پوستت برس اهمیت بده به خودت پول میاد ...

پول خیلی مهمه برام. چون من دو تا بچه دارم. خرجشون رو میدم نمیزارم هیچ کمبودی داشته باشن

نقص رو که دارم اما خودمو ذوست دارم. همه رنگی پنگی شدن. پلنگ حالا من ساده🥲

منم ساده هستم ولی خودمو ببشتر میپسندم

دختر خاله من خیلی خوشگل بود خودش خیلییی

بعد شروع کرد به دستکاری ژل لب و چونه و لیفت و این چیزا الان واقعا زشت شده ولی ادامه میده یعنی فقط برای عکس از یه زاویه خاص خوبه تو فیلم و از نزدیک افتضاح شده

من نگفتم سبیل برنمیدارم. خودم میکنم تو خونه. منظورم همون ژل و فیلر و اینا بود. من موهامم رنگ طبیعیه ...

نه عشق دلم منظورم خدایی نکرده شما نبودی کلی گفتم که خانومای نچرال فقط عمل ندارن

اگه موهات مشکیه و سفید نشده رنگ نکن خوشگله بنظرم 

اما اگه دلت تنوع میخاد لایت خوبه ، بستگی به رنگ پوستت هم داره ، مثلا اگه پوستت سفیده رنگ روشن خوب میشه یا اگه سبزه س مشکی جذابه

ولی بنظرم اگه خودت راضی هستی کار اضافه ای لازم نیست 

مثلا آرایش کردنو خوب یاد بگیری کافیه

__ 🦢🤍

نه عشق دلم منظورم خدایی نکرده شما نبودی کلی گفتم که خانومای نچرال فقط عمل ندارناگه موهات مشکیه و سفی ...

نه عزیز ناراحت نشدم. پوستم گندمیه. موهام خیلی مشکیه. سفیدم پنج دونه شاید دارم. سنم 40

عزیزم فک کردم زیر ۳۰ هستی خب هر کاری دوست داری بکن و الان اگه بفکر تغییری رنگ موام میتونه مناسب باشه ...

اون موقع ها رنگ میکردم خیلی به خودم میرسیدم. اما الان دیگه نه. بچه دارم و کلا از عمل و ژل اینا بدم میاد