2777
2789
عنوان

بااین اقاازدواج کنم یا نه

102 بازدید | 8 پست

اول شرایط خودمو بگم من ۲۷سالمه شاغلم تهران زندگی میکنم و اصالتا ترکم با پسری اشنا شدم که تکاور نیرو دریایی ترک قشقایی شیراز خانوادشم تو شهرستان زندگی میکنن و خودش تو بندرعباس سال دیگه میتونه بیاد تهران

خیلی پسر اقا و خوبیه خیلی باجنمه خیلی ب خانوادش احترام میذاره و….ولی مشکلم اینکه چهرش خیلی معمولیه قد و هیکلش خوبه  

خانوادش ادمای ساده و خوبین فقط مشکلم اینکه وضع مالی خانوادش از ما پایینتر ولی خودش خوبه بااینکه ۲۸سالشه ولی از بچگی کار کرده و پس انداز داره خیلی حواسش بهم هست و مرد زندگیه 

بعد میترسم مثلا تو عقد و عروسی فامیلاش و ببینم هنگ کنم مثلا بی کلاس باشن و….

ب نظرتون چ کنم؟؟

بعد بهش گفتم فامیلاتون لباس محلی میپوشن تو عروسی گفت خانم ها اره ولی مردا نه گفتم عروسی ماهم ک تهران میپوشن گفت نمیدونم اره احتمالا ولی همشون نمیان تهران شاید درجه یکا بیان میگم ب خاطر لباس محلیشون خجالت نمیکشم تو عروسی یعنی؟

نظرتون چیه کلا

اگه دراین حدخرده فرهنگها برات مهم وعذاب آوره حتما رد کن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی یه شبه و میگذره و تموم میشه نهایتاً میتونی از فیلم بردارت بخوای که خیلی از سمت داماد تو فیلمتون نباشه یا اینکه شما تو تهران یه جشن سمت خودتون داشته باشید از سمت داماد فقط پدر مادر و خواهر برادرش بیان..اون آقا هم تو شهر خودش عروسی بگیره و شما فقط خانوادگی برید..مهم اون آدمیه که قراره باهاش زندگی کنی و اخلاق و رفتار خانوادش..این چیزایی که گفتی واقعاً تو زندگی مشترک اهمیتی نداره که بخوای بخاطرش پشیمون بشی!!! هر نوع پوشش و گویشی جزئی از فرهنگ ماست چیزی نیست که بخوایم بابتش خجالت بکشیم مهم اصالته

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

وااا عزیزم مگه لباس محلی بی ابروگی و عاری داره؟؟؟؟؟ 

اتفاقا ب نظرم خیلی قشنگه 

بعدم دیگه گذشت اون زمون ک همه میپوشیدن 

اگرم بپوشن سن بالاهاشون میپوشن 

جونا دیگه ب خودشون میرسن و میگن عروسی تهران دعوتیم و فلان 🥰و.... 

بعدم شما مگه قراره با خانوادش یا فک و فامیلش ازدواج کنی ک میترسی 

بعدم ب نظرم اصلا وضعشون مهم نی 

مهم خودشه ک از پسش بر میاد و دستش ب دهنش میرسه

ب نظرم با این حاشیه های چرت خودتو درگیر نکن 

اگر دلت باشه بله بده 

چون پسر خوبم بخدا کم پیدا میشه 

اگر کیس خوب جستی باید 4 دستی بچسبی

انشاالله ک بهترین ها برات😊🙏🏻❤