2777
2789

من و یکی از همکارام یا لااقل درمورد خودم که مطمئنم که همکارمو دوست دارم

بعد یک خدماتی داریم به شدت فضول

دوست داره از هرچیزی سر دربیاره

متاهله و از حرفاش فهمیدم با همسرش زیاد خوب نیست و زیاد راضی نیست ازش

حالا حس میکنم به منو این اقا حسودی میکنه

وقتی میاد سمتم یه طورایی میشه

یا حتی این اقا هم میگه که اره فلانی زوم کرده رو ما و بهتره جلوی این زیاد باهم نباشیم و این داستانا

خدا منو ببخشه ولی همش حس میکنم نکنه این دوتا..... 🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه ادم کسیو دوست نداشته باشه چرا باید براش مهم باشه که کسیو دوست داره یا نه که حالا بخواد حساس بشه

یه دفعه هم سر یک قضیه خیلی پیش پا افتاده و مسخره این تو کاری که بهش مربوط نبود دخالت کرد و یه چیزی به من گفت، این اقا پشت من دراومد و خدماتیمونم برداشت گفت به تو چه ربطی داره من چی میگم به این 😐

کلا خیلی پرروئه.. تو کارایی که بهش مربوط نیست دخالت میکنه

شما باشید چه فکری میکنید

اولا که اومده بودم باهم اوکی بودن تقریبا البته الان واحدم عوض شده خیلی نمیدونم چجوریان

هرچند همون اولا هم گاهی میگفت اره فلانی یعنی این اقا اینجوریه و اونجوریه و ....

باز میگم شاید دعوای زرگریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظری ندارم والا

مغزم الان کار نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به نظرم موضوع کاملا فاقد اهمیته بیخودی ذهنت درگیرشه بخواب شب بخیر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب بنظرم خوب نيست توي محيط كار نشون بدي با كسي هستي يا خوشت مياد

اينطوري خيلي بهتر ميتوني بفهمي چ خبره و اگه كسي از اون اقا خبري داشته باشه راحت بهت ميگه راستشو ميگه (چون بعضيا يا روشون نميشه ديگه وقتي بفهمن باهم هستيد راستشو بگن يا اينكه عمدا دروغ هم ميگن) 

من جات باشم نميذارم كسي بفهمه با اين اقا هستم و عادي رفتار ميكنم حتي كمتر از بقيه اقايون باهاش حرف ميزنم 

اون خدماني ك حتما خانومه شايد واقعاحسود باشه يا نيت خير نداشته باشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره