2777
2789
عنوان

بیاین یکم از بدی بچه بگین از سختیاش

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی که عشق یه چیزی تو قلبت بیشتر از خدا باشه اونو بهت نمیدهدقیقا موقعی میده که محبتشو از دلت کند ...

قربونت بشم خیلی  حرفت زیبا بود  باید  با طلا بنویسم  قاب کنم بزارم روبروم

اللهم عجل لولیک الفرج
دوتا داری و از کابوس و رویا حرف میزنی؟ از بی بی چک منفی؟!!!!😐اینو دیگه بذارید برای ما که منتظر یه د ...

ان شاءالله خدا بهت بده عزیزم منم دیگه نمیخوام خداروشکر دوتا بچه سالم و صالح دارم

اللهم عجل لولیک الفرج
قربونت بشم خیلی حرفت زیبا بود باید با طلا بنویسم قاب کنم بزارم روبروم

منم دقیقا اون ماهی که دیگه نه عشق بچه داشتم نه چیزی 

اون ماهی که گفتم خدا هر چی تو بگی و بخوای همونو منم میخوام باردار شدم

من از قدیم عاشق بچه بودم دوتا خدا بهم داد دیگ نداد اون دوتا هم الحمدالله بزرگشدن ۱۶ و ۱۲

حآلا گیرم  خدا  بهت  بده

خودت روت میشه جلوی دختر یا پسر ۱۶ ساله  شکمت بیاد جلو ؟؟؟؟؟؟

بعد بزاد و جلوی بچه های بزرگت دو  سال شیر بدی؟؟؟؟

فکر کنم از مکانیسم ماشه هم خبر  نداری😏

میخوای مگه چنتا بیاری🙄الان دوتا بچه که داری یعنی از همه نظر بهشون رسیدی که به سومی فکر میکنی والا م ...

خیلی دوسشون دارم ولی  خب  حرفت درسته  این مدت ک درگیر  سومی بودم  حتی از این دوتا هم  غافل شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج
حآلا گیرم خدا بهت بدهخودت روت میشه جلوی دختر یا پسر ۱۶ ساله شکمت بیاد جلو ؟؟؟؟؟؟بعد بزاد و جلوی ...

چه حرفا میزنی خواهر من خودم سنم کمه هنوز  بعدشم تو خانواده ما  بچه میارن زیاد  بچه های بزرگتر دخالتی نمیکنن  

اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی دوسشون دارم ولی خب حرفت درسته این مدت ک درگیر سومی بودم حتی از این دوتا هم غافل شدم

از همه بدتر روابط محافظت نشده

خودت از رابطه ی بدون ک ا ن د  و  م   چندشت نمیشه؟؟

اون بچه ی ۱۶ ساله مو را از ماست می کشه بیرون

برای بارداری  باید هفته ای سه بار رابطه ی بدون محافظت داشته باشی

بچه هات می فهمن ها

من از قدیم عاشق بچه بودم دوتا خدا بهم داد دیگ نداد اون دوتا هم الحمدالله بزرگشدن ۱۶ و ۱۲

هرچی خدا بخاد عزیزم. زیاد تو فکرش نرو

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

سلام

وقتتون بخیر عزیزان

#نذر‌ظهور‌فرزندآوری‌جمکران رو میدونید چطوری هست؟!

خیلی از اونایی که بچه دار نمیشدن توی این طرح باردار شدن

ما قرار هست برای اینکه در ظهور امام زمان عج تعجیل شود یک فرزند به نیت نذر ظهور امام زمان عج به دنیا بیاریم.

کاری که شما عزیزان قرار هست انجام بدهید،

✅قبل از اقدام به بارداری نیت کنید این فرزندی که میخواهید به دنیا بیارید نذر ظهور بکنید.🥺

✅ و بعد خبر بارداری رو به ما اطلاع دهید.🤩

بعد از اطلاع شما عزیزان، تبرک مسجد مقدس جمکران رو برای شما ارسال خواهند کرد.😉

و اسم شما رو به عنوان کسی که سرباز امام زمان عج رو به دنیا میارید در دفتر جمکران ثبت خواهد شد. 🥰

اگر سوالی بود در خدمت هستم.👇

آیدی:

@Tanri27

❌توجه کنید که نباید باردار باشید. قبل از اقدام در این پویش ثبت‌نام کنید❌

و کسانی که مشکل ناباروری دارند شامل این پویش میشوند.