2777
2789

یکی کامنت گذاشته بود مدرسه پسرش نمیذارن چیزای خیلی فانتزی ببرن خیلی کار خوبیه به نظرم.

یه خانوم ایرانی هست تو خارج معلم یادم تیست کدوم کشور و حتی اسم خانوم هم یادم نمیاد🤣 تو اکسپلور پستاشو زیاد دیدم در مورد قوانین مدرسع و...پست میذاره.

یه پست داشت در مورد مدرسه شون که خوده مدرسع به تمام بجه ها دفتر و لوارم تحریر یک شکل میده . و تغذبه هم خود مدزسه میده به بچه ها که همه با هم یکسان باشن .

الان میان میگن غرب زده و خود تخریب و فلان و بسار 😆

ولی خدایی چه قوانین خوبی دارن کاش ایران هم اینجوزی بود نه اینکه وقت مدرسه یه سری خانواده ها عزا بگیرن و یه سری بچه ها حسرت😔

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

اصلا هم جالب نیست مگه پادگانه ..‌ بچه ذوق لوازم تحریرشو داره ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اصلا هم جالب نیست مگه پادگانه ..‌ بچه ذوق لوازم تحریرشو داره ...

اینکه یه بچه  وسایل  گرون و ترند بخره یکی نداشته باشه و لوازم کهنه ببره  حسرت بخوره چیش خوبه .

ذوق رو واسه چیزای دیگه میتونن ایجاد کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ذوق و انرژی داره من و بچه هام لحظه شماری میکنیم عاشق لوازم تحریر هستیم از همون مهدکودک براشون عادی و معمولی خرید کردم نه گرون و خاص نه ارزون زشت حد متوسط الان عادت کردن اصلا هم دور وسایل مدلی نیستن هرچیز ک خوششون بیاد مثلا الان همه خودشون کشتن برای کرومی ولی کیف دخترم صورتی ملایم خرگوش های ریز ریز سفید رنگ داره و بقیه چیزاشون.بنظرم خود پدر مادر ها بیشتر دوس دارن با وسایل بچه هاشون ب بقیه فخر بفروشن تا خود بچه طفل معصوم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اینکه یه بچه وسایل گرون و ترند بخره یکی نداشته باشه و لوازم کهنه ببره حسرت بخوره چیش خوبه .ذوق رو ...

اینکه کل مدرسه عین پادگان نظامی همه یک شکل و یک رنگ ببرن چیش خوبه؟؟؟ بعدم اونیی ک بچه آورده فکر همه جاشو کرده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بچه ذوق و انرژی داره من و بچه هام لحظه شماری میکنیم عاشق لوازم تحریر هستیم از همون مهدکودک براشون عا ...

بله اینکه بعضی از پدر مادرا بچه رو متوقع بار میارن با رفتار خودشون  از کودکی اشتباهه . 

اینکه کل مدرسه عین پادگان نظامی همه یک شکل و یک رنگ ببرن چیش خوبه؟؟؟ بعدم اونیی ک بچه آورده فکر همه ...

خب بخوایم اونحوری فکر کنیم همین که کلا همه یونیفرم یک دست میپوشن بیشتر  مثل پادگانه تا لوازم تحریر یک دست😃

اونی که ۱۰ . ۱۲ سال پیش بچه اورده از کجا میدونسته که وضعیت اقتصادی  یه روزی انقدررر داغون میشه و اختلاف طبقلتی بیداد میکنه.

بله اینکه بعضی از پدر مادرا بچه رو متوقع بار میارن با رفتار خودشون از کودکی اشتباهه .

خیلی من دیدم تو فروشگاه بچه میگه مامان من این کیف میخوام وای مامان دوسش دارم مامانه میگه نه زشته بی کلاسیه الان دوستات بهتر تو میخرن.خب چ معنی داره ب بچه اینا بگی اون دوست داره و میخواد استفاده ش کنه چرا ب بچه ابتدایی میگی کلاس که هیچ درکی نداره از این حرفااا من بچه هام حق انتخاب دارن و تا الانم حسرت چیز کسی رو نخوردن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خیلی من دیدم تو فروشگاه بچه میگه مامان من این کیف میخوام وای مامان دوسش دارم مامانه میگه نه زشته بی ...

دقیقا همسر من هم اینطوریه البته ایشون بیشتر رو جنس خوب تمرکز میکنه و بچه ام مثلا یه چیز معمولی خوشش میاد میگه نه نه اون خرابه و زشته و....  توقعشو میبره بالا😵‍💫