2777
2789
عنوان

فردا آزمون توشهری دارم چه توصیه ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 73 پست
یعنی چی گفت بوق بزن نزنم؟پارک دوبلم خوبه

عزیزم مثلا میبره جلو بیمارستان میگه بوق بزن تو باید بگی اینجا ممنوعه با اجازه شما اینو میگه 

و یا مثلا میگه برو فلان جا پارک کن از قصد میگه برو جلوی پل پارکینگ پارک کن که باید بگی ممنوعه ولی با اجازه شما پارک میکنم

کاربری مشترک🎐🥢🎶

نه اره پارک دوبل رو اوکی هستم

پس جای نگرانی نیس .

صادرکارتت درست انجام بده .

اخر سر که توقف کردی حتما دستی رو بکش ‌من یبار سر این رد شدم‌.

سر کوچه تقاطع گفت دور بزن بگو ممنوعه ولی با فرمان پلیس میزنم .

روب روی پل پارک گفت بگو ک ممنوعه .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی گفت بوق بزن نزنم؟پارک دوبلم خوبه

ببین می‌برند نزدیک بیمارستان میگه بوق بزن میخواد ببینه چقدر حواست جمع تو نزن بگو ممنوعه اینجا ی جا میگه سرعت برو تو خیابون بگو اینجا نقطه کور  دیگه چهار چشم حواس باشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مهمترین قسمتش اینه ریلکس باشی.

صادرکات رعایت کن.راهنما رو فراموش نکن.رو پل پارک نکن.کلا طبق قانون و اصولی رانندگی کن.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

این چ حرفیه خاموش کنی میگه پیاده شو در لحظه

مریم هم گقت سذ جات بکبتر حتی دوبار هم خاموش کنی عیبی نداره ولی وسط دور زدن و این چیزا نیاید خاموش کرد

من تو جاده هم رانندگی میکنم اما میترسم با استرس گند بزنم توش 

نه نمیگه من دو بار خاموش کردم و اصول و رعایت کردم مشکلی نداشتن

چ افسری بوده اون 😂😂😂ابتدایی ترین چیز همینه ک خاموش نکنی 

عزیزم مثلا میبره جلو بیمارستان میگه بوق بزن تو باید بگی اینجا ممنوعه با اجازه شما اینو میگه و یا مثل ...

اها باشه ممنونم 

چند بار محل آزمون همه قسمت هاش رو رفتم و تمرین کردم 

اگر حاموش کردی نگران نشو خلاص کن بعد کلاج و بگیر دنده یک اروم حرکت کن اصول حرکت و انجام بدی برای خام ...

عزیزم واسه خاموش شدن ردت میکنه ، خاموش کنی یعنی تو بلد نیستی نقطه حرکت کلاج و پیدا کنی تا ماشین حرکت کنه

کاربری مشترک🎐🥢🎶

پس جای نگرانی نیس .صادرکارتت درست انجام بده .اخر سر که توقف کردی حتما دستی رو بکش ‌من یبار سر این رد ...

اها باشه ممنونم 

من راهنما رو یادم میره فقط وگرنه سر ایست های توی دور زدن با کلاج ایست میکنم مریم گفت این خودش یه چیز مثبت هست

مریم هم گقت سذ جات بکبتر حتی دوبار هم خاموش کنی عیبی نداره ولی وسط دور زدن و این چیزا نیاید خاموش کر ...

ببین رانندگی توی جاده اصلا سخت نیست .سخت جاهاییه ک زود زود باید کلاچ بگیری مویی کنترل کنی 

اها باشع اصلا خاموش نمیکنم اما میترسم فردا از استرس خاموش کنم

عیب نداره اصلا نترس حالا دور از جونت خدای نکرده اگر هم افتادی چیزی نمیشه همه میعتن و دوباره امتحان میدن اصلا ایترس نداشته باش پسر من ۶ سال رانندگی میکنه حتی تو جاده هفته گذشته ازمون شهری داد رد شد پارک دوبلش و تمیز نزده بود