2777
2789
یعنی این رفتار طبیعیه؟

من نمیدونم طبیعیه یا نه چون محمد اصلا نگاه نمیکنه و تا حالا ندیدم نگاه کنه با این که ما خانواده بازی هستیم اما به یه سری از مسائل از جمله نمازش و این جور چیزا مقیده برای همین قابل درک نیست برام این حسه شما .... اما زیاد گیر نده

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
ببین بخدا به من ثابت شده 90% مردا همینن فقط بعضیا تابلو میکنن بعضیا نه اون 10% بقیه ذاتا اینجوری نی ...

مرسی عزیزم یکم ارومم کردی همین امشب سر این قصیه اینقد ناراحت شدم بهش نگفتم ولی دعوامون شد از لج منم عکس بی حجاب گذاشتم عین بچه ها دیگه چیکار کنم 😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم یکم ارومم کردی همین امشب سر این قصیه اینقد ناراحت شدم بهش نگفتم ولی دعوامون شد از لج منم ...

یه چیزی بهت بگم

اینجور مسائلو تو نی نی سایت مطرح نکن چون بیشتریا میان از مردای رویاییشون برات میگن فک میکنی حالا شوهر تو چقدر بده و ...در حالی که 90% مردا همینن

من نمیگم کار خوبیه!اما میگم خیلیا اینجورین

زندگیتو به کامت تلخ نکن،تا جایی که میتونی با شیطنت و شوخی دورش کن اما نذار فک کنه خیلی مهمه و هی بیشتر فکرش به اون سمت بره

به خودت برس و از زندگیت لذت ببر

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
یه چیزی بهت بگم اینجور مسائلو تو نی نی سایت مطرح نکن چون بیشتریا میان از مردای رویاییشون برات میگن ...

ممنون از راهنماییت کاملا درست میگی یکم باید رو خودم کار کنم

ممنون از راهنماییت کاملا درست میگی یکم باید رو خودم کار کنم

یه زن شاد و با اعتماد به نفس که بلده دلبری ام کنه بهترین زن برا یه مرده،غر نزن و اونقدر گیر نده

با رفتارات کاری کن بجای عکسا بیاد پیش تو

😙

یه زن شاد و با اعتماد به نفس که بلده دلبری ام کنه بهترین زن برا یه مرده،غر نزن و اونقدر گیر نده با ...

اخه همین مسایل اعتماد به نفسمو اورده پایین همش به خودم ایراد میگیرم

کاملااااا حق داری ناراحت باشی. ولی از اونجایی که هرچقد تلاش کنی همسرت عوض نمیشه، پس حرص نخور. من خودم چنین راهیو تا تهشششش رفتم. طرف فقط یاد گرفت مخفی کنه همین.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
یعنی بد نیست؟ من اگه بخوام مثل اون باشم حتما اون ناراحت میشه

نه بابا خب وقتی خودت ی نفرو میبینی خوشکله نگاش نمیکنی؟؟؟؟ منکه نگاه میکنم نمیتونم رو زیبایی طرف مقابلم چ زن چ مرد چشامو ببندم والااااا. شوهری هم نگاه کنه برام مهم نیست اصن تا حالا به این موضوع توجه نکردم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

کاناله رم دیدم. من یه کانال شلوغ تر از اینو به فتا گزارش دادم بستنش بعد چند روز. اینم میتونی ببندی احتمالا، ولی اصل مشکل اینجوری حل نمیشه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
اخه همین مسایل اعتماد به نفسمو اورده پایین همش به خودم ایراد میگیرم

نه دیگه 

اشتباه میکنی

اعتماد به نفستو زیاد کن،هرچی که باعثمیشه بهت اعتماد به نفس بده انجام بده و 1% خودتو با اونا مقایسه نکن

مگه شوهرت مثل مردایه مدل هست که تو باشی!؟

نه دیگه  اشتباه میکنی اعتماد به نفستو زیاد کن،هرچی که باعثمیشه بهت اعتماد به نفس بده انجام بد ...

نه تازه همینجوریش میریم جایی دوست نداره من به خودم برسم چون به چشم میام حتی پیش اومده تو خیابون عصبانی شده از اینکه کسی نگاهمون کنه ولی من خودم میگن شاید دیگه به چشمش نمیام شاید توقع دلشت من جور دیگه باشم و این حرفا که باعث میسه غر میزنم و ادامه هم که معلومه

نه تازه همینجوریش میریم جایی دوست نداره من به خودم برسم چون به چشم میام حتی پیش اومده تو خیابون عصبا ...

نه دیگه

همینا که میگی یعنی متوجه میشه تو جذابی و نمیخواد بیشتر تو چشم باشی

حالا تو خونه به خودت برس؛برا اون

نه دیگه همینا که میگی یعنی متوجه میشه تو جذابی و نمیخواد بیشتر تو چشم باشی حالا تو خونه به خودت بر ...

حق با شماست عزیزم من خودم دورش میکنم از خودم با غر زدنا و بحث کردن به جای شیطون بودنو شاد بودن تو این دو روز تعطیلی که خونست همش بحث کردیم