2777
2789
منم میشناسم😑 ولی الان بنده خدا از جانب خودش حرف نزد

حرفاشون بوی تمسخر میده

درحالی ک حجاب از مهمترین پایه ها توی این مسائله نمیگم 

۱۰۰ درصدش حجابه اما توش دخیله

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
هیچی‌ باید گذاشتش رو‌تخم‌ چشمامون خدا نسل زنای بد حجاب برداره حق الناس گردنشونه تیکه تیکه بشن که و ...

اولش حرصم گرفتا 😂😂😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بذار انقدر نگاه کنه چشماش بزنه بیرون!حرص نخور چون اگرم مجبورش کنی نگاه نکنه ارزشی نداره چون خودش دلش میخواد ببینه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
ای بابا ..... هی نداره که حساس نشو من که هر چی به شوهرم نشون میدم مخصوصا ازین رقص ها مثل رقص های شاد ...

اره رقص درست ولی بارو میاد سینشو باسنشو نشون میده اگه تلگراااام دارین این گروه تیمارستان یه نمونش ببین به خدا منم حساس نبودم شدم میگم نکنه این من به چشش نمیام

تورو‌خدا یکم منطقی فکر کنین کار درست توی شرایط من چیه من اعتماد ب نفسمو از دست دادم

کار درست اینه حرص اینو نخوری که شوهر دزد نبرت کلیپ سینه زنا رو میبینه!بذار ببینه

خودتو حرص نده

تورو‌خدا یکم منطقی فکر کنین کار درست توی شرایط من چیه من اعتماد ب نفسمو از دست دادم

بابا اقاتون دوست داره .نگران نباش اصلا محل نده .... 

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
اره رقص درست ولی بارو میاد سینشو باسنشو نشون میده اگه تلگراااام دارین این گروه تیمارستان یه نمونش بب ...

حتما تنهایی برو مشاوره و کمک بگیر

ساده نگذر از این مسائل 

کم کم میره ب سمت فیلم های پو   رن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
واقعا😂😂 اصلا کامنت منو ببینن دیگه به اخرش کار ندارن شروع میکنن فحش و گیر😆

آره این بار حق با توئه والا😂

اره رقص درست ولی بارو میاد سینشو باسنشو نشون میده اگه تلگراااام دارین این گروه تیمارستان یه نمونش بب ...

چرا بابا به چشمش میای نگران نباش سعی کن وقتی داره می بینه حواسش رو به صورت نامحسوس پرته مسائل دیگه کنی

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
یعنی طبیعیه این رفتار؟

ببین بخدا به من ثابت شده 90% مردا همینن فقط بعضیا تابلو میکنن بعضیا نه

اون 10% بقیه ذاتا اینجوری نیستن 

فک نکن تو چیزی کم داری،کلا مشکل جایه دیگس

انقدر خودتو ناراحت نکن

یعنی طبیعیه این رفتار؟

به هیچ وجه 

دیدن مسائل تحریک کنندع توی گوشی برای مرد ها خوب نیست

خود دانی