2777
2789

یه دخترخاله دارم دوست دوران کودکی

همیشه حسرت عروسیش را داشتم

از شانس حالا که عروسیشه من باردارم و عروسیش تو شهر ما نیست

پنج ساعت راهه تا عروسیش و خونه داماد

بارداری سختی را میگذونم 

تند تند باید برم د س ت شویی ببخشید

کمرم درد میکنه

نشستن بیشتر از یک ساعت هم خیلی اذیت میشم

اولش گفتم میرم اما بعد پشیمون شدم

میگم راحتی خودم و سلامت بچم مهمتره 

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تصمیمت درس بوده .به خودشم بگو.یه کادو براش بگیر بدونه که به یادش بودی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بله تصمیمت درس بوده .به خودشم بگو.یه کادو براش بگیر بدونه که به یادش بودی

بله خودش میدونه چقدر دوست داشتم برا عروسیش سنگ تموم‌بذارم

هنوز نمیدونه باردارم🥲

امشب بهم زنگ زده بود

میدونم با ذوق چقدر میخاسته برام همه چیزو تعریف کنه! 

چجوری بهش بگم ک من نمیرم😭

بله خودش میدونه چقدر دوست داشتم برا عروسیش سنگ تموم‌بذارمهنوز نمیدونه باردارم🥲امشب بهم زنگ زده بودم ...

خب بگو بارداری‌.درک میکنه قطعا 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مگه چند ماهته ک میگی تند تند میری دستشویی و نمیدونه بارداری ؟من پنج ماهمه تازگیا این جوری شدم

۹ هفته ام

از دوهفته پیش اینجوری شدم 

میگن تا رحم خودشو‌بکشه جلو ‌فشار میاره ب مثانه بعد دوباره درست میشه