2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ک حامله ام

341 بازدید | 18 پست
میدونم خیلی ناسکری کردم امیدوارم خدا تقاص نگیره ازم همش دارم فکر میکنم با ی بچه ۱۴ماهه و یه بچه تو شکمم باید چیکار کنم همش کابوس میبینم همش از خاب شبا میپرم😭😭😭خدایا کمکم کن من انگاری اصلا نمیتونم کنار بیام کاش سقط کرده بودم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم من با یه بچه ۵ ماهه یکی هم تو شکمم بودم شما وضعت خوبه الان خدارو شکر ۴ و ۵ ساله هستن ۳ سال اول زحمت کشیدم واقعا اما الان خیلی خوبه تازه من تو غربت و دست تنها شوهرمم کارش شیفتیه خدا بزرگه سخت هست اما شیرینتر هم هست 

خدا کمکت می‌کنه دختر خوب 

شما که الان ۱۴ ماهگی بچه باردار شدی .زنداداشم موقعی که پسرش ۱۴ ماهه بود دومی بدنیا اومد 

الان سن  مدرسه هستن جفت شون 

اولش یکم سخته ولی کوچیکه از آب و گل دربیاد خیلی خوب میشه 

دیگه هم حرفی از سقط نگو اون کوچولو هم جون داره و نفس میکشه

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چیزی داریم‌ب نام . جلوگیریاگر از شوهراشون مطمئن نیستید از روش دیگ استفاده کنید

روش ها مطمئن نیستن 

قرص می‌خوردم من

یکم نخوردم تا بدنم استراحت کنه چون تنبلی گرفته بودم که همون حین ...

روش ها مطمئن نیستن قرص می‌خوردم منیکم نخوردم تا بدنم استراحت کنه چون تنبلی گرفته بودم که همون حین .. ...

نباید ول میکردی وقتی از شوهرت مطمئن نبودی دیگه هم ول نکن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

نباید ول میکردی وقتی از شوهرت مطمئن نبودی دیگه هم ول نکن

۹ساله دارم میخورم 

ولی الان چند ماهه باز نمی‌خورم چون تنبلی تخمدان زیاد شده دکتر گفته نباید بخوری 

حالا بندو آب ندم خوبه 

مگه اینکه با دستگاهی آمپولی چیزی

۹ساله دارم میخورم ولی الان چند ماهه باز نمی‌خورم چون تنبلی تخمدان زیاد شده دکتر گفته نباید بخوری حال ...

عزیزم اگ بچه نمیخوای قزص رو بخور عیبی نداره تنبلی بگیری تنبلی بگیری بهتر از اینکه یک بجه بیاری نخواهیش

دستگاه برو بزار

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم اگ بچه نمیخوای قزص رو بخور عیبی نداره تنبلی بگیری تنبلی بگیری بهتر از اینکه یک بجه بیاری نخواه ...

اره اینم هست 

مورد دوم رو تاحالا امتحان نکردم 

آخه میگن لکه بینی پیدا می‌کنی