2777
2789
عنوان

چرا دشمن خودشونن

145 بازدید | 22 پست

دوستام الان بیست سالشونه خیلی هاشون ازدواج کردن و یکیشون پونزده سال بخاطر اینکه اختلاف سنیش با بچش کم باشه زود حامله شد و الانمعلوم نیست زنده بمونه یا نه بچش زندست ولی چه فایده واقعا ارزشو داره از سن کم خودشو درگیر بچه و زندگی مشترک می کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای راهنمایی بودن ولی دوستای دانشگاهم خیلی زندگی سخت گرفتن هر روز کلاس های متنوع گیتار پیانو...  و حتی شرکت خودشونو راه انداختن و همش بدو بدو برای رسیدن به پول و..  

برو از خودشون بپرس مگه علم غیب داریم ماچقدر دنیا جای زیبایی میشد اگر سرمون رو مینداختیم رو زندگی و ...

مگه من با تو عم من سرم تو زندگیمه سوال پرسیدم دوست نداری جواب بدی نادیده بگیر برو

هر چقدرم بگیم اگاه نمیشن

یه عده توجیه کننده میگن بجای دوست پسر شوهر کردیم تا همچی حلال و خوب پیش بره

باید بشهون گفت:خب مگه اینقدر بهت فشار اومده که نمیتونی بدون شوهر زنده بمونی؟

ماهم ادمیم زنده موندیم

اوناهم خودشونو نگه دارن

مگه من با تو عم من سرم تو زندگیمه سوال پرسیدم دوست نداری جواب بدی نادیده بگیر برو

جوابت رو گرفتی عاقل باشی سرت تو کار خودته بجای تحلیل زندگی بقیه 

به ما چه بقیه چیکار میکنن

خیلی ها به خاطر حرف مردم ازدواج میکنن مخصوصا تو جوامع کوچک که متأسفانه من چندسال تو محیط خیلی کوچیک (روستا) زندگی کردم واقعا سخته آمار زندگیت کلا دسته مردمه بعضی ها به خاطر فرار از خانه پدر و مادر و حس استقلال بعضی ها هم واقعا ازدواج رو دوست دارن 

چقدر قوی هستند. حالا من چهل سالمه .ده ساله دومی رو می‌خوام نشدم. اولی هم با کلی نذر و نیاز

چه قوی چند سال دیگه نابود می شن 😕 منم پریودمی شم می میرم زنده می شم ایشالا دومی هم خدا بهتون می ده

چه قوی چند سال دیگه نابود می شن 😕 منم پریودمی شم می میرم زنده می شم ایشالا دومی هم خدا بهتون می ده

ممنون. منظورم رحمشون بود. من با اینکه ۲۵ سالم بود رحم ضعیفی داشتم نمیتونست جنین رو نگه داره الان هم نمیتونه لانه گزینی کنه. چون ضعیفه