2777
2789
عنوان

واسه تنبلب تخمدان چی مصرف میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمو ورزشتو میگی لطفا؟

عزیزم من یه مدت مثلن ۵ ۶ ماه متفورمین و سیپروکامپاند خوردم داروهای خوبین بنظرم بعد ی نکته مهم اینکه شما باید دقت کنی سایز دور کمرت و دور شکمت زیاد نشه 

هرچی کمرت باریک تر باشه شکمت تخت بیماریت کنترل میشه 

دو سال مرتب پیلاتس کار کردم خیلی کمکم کرد هورمونام تنظیم شه پریودمم مرتب شد کنار ورزش مرتب رژیمم داشتم مصرف نون و کربوهیدرات حداقل ولی پروتئین حداکثر

بعد نزدیک ۱۰ کیلو وزنم و کم کردم الان ۲ ساله هیچ دارویی مصرف نمیکنم و هیچ علائمی ندارم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چند وقته متفورمین میخوری؟ اثر داشته؟

دو سالی میشه

اما مرتب نمیخورم الان یک ماهه نخوردم بیشتر دوفاستون میخورم

وقتی میخورم متفورمین خوبه اما مدام گرسنه‌ میشم

معجزه کن صبر مرا 
چقد وزن کم کردی اولش تا علایمش برطرف شد؟؟

گفتم بالاتر ۵ ۶ ماه دارو خوردم 

نزدیک ۱۰ کیلو وزنم و کم کردم ی نکته که باید بهش توجه کنی اینه که سایز دور کمر و شکمت کم شه هرچی کمرت باریک تر باشه شکمت تخت تر باشه زودتر کنترل میشه تنبلیت

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

آزاد ۴۰ دونه فکر کنم ۷۰۰ تومن بود چند ماه پیشدوفامد ایرانه ارزونه

کلا اونموقعا هم آزاد بود بیمه قبول نمیکرد ولی فکر میکنم من چند سال پی این قیمت میگرفتم خییلی گرون بود 

اگر ارزون باشه بگیرم چون لازم دارم

کلا اونموقعا هم آزاد بود بیمه قبول نمیکرد ولی فکر میکنم من چند سال پی این قیمت میگرفتم خییلی گرون بو ...

من قبل عید با بیمه گرفتم زیر ۵۰۰ شد البته باید وقتی بری که سهمیه رو به دارو خونه داده باشن اونوقت با بیمه میدن انگار

چرا دوفامد مصرف نمیکنید؟

معجزه کن صبر مرا