2777
2789
عنوان

خانوما متاهل بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چتونهه یعنی چی مرده مریضه یا دوستش نداره 

این یه نوع رابطه اس حالا هر شخصی یه چیزی میخاد دیگه 

خیلیا دارن خیلیا ندارن.  نمیتونید بگید چون دارن بدن به کسی ربطی نداره واقعا این مسائل. 

ضرر برا وقتیه ک مداوم باشه وگرنه چند ماهی یه بار چه اشکال داره هیچ مشکلی ام نداره اتفاقا.  انقدر همه چیو سخت نکنید

رابطه زناشویی هرکسیم به خودش مربوطه چرا میاید میگید واقعا

سوالی داشتی بپرس عزیزم 😍

چتونهه یعنی چی مرده مریضه یا دوستش نداره این یه نوع رابطه اس حالا هر شخصی یه چیزی میخاد دیگه خیلیا د ...

ضرر که داره قطعا 

ولی برای من که همسرم هیچ وقت نخواست خداروشکر،عجیب بود

ضرر که داره قطعا ولی برای من که همسرم هیچ وقت نخواست خداروشکر،عجیب بود

ضرر داره ولی اگ رعایت شه ضرر کمتر میشه.  

دوما هر مردی فانتزیا خودشو داره دلیل بر بد بودن همسر نمیشه

سوالی داشتی بپرس عزیزم 😍

کی میبینه؟ما هیچ وقت نداشتیم خداروشکر

همسرتون را میگم دیگه شاید فیلم میبینه.  

عرض کردم سلیقه ای هست بعضی ها خودشونم دوست دارن بعضی ها اصلا انجام نمیدن ولی در کل زیادش اصلا خوب نیست

همسرتون را میگم دیگه شاید فیلم میبینه. عرض کردم سلیقه ای هست بعضی ها خودشونم دوست دارن بعضی ها اصلا ...

چرا فکر می‌کنی میبینه؟

تاپیک من در راستای اون تاپیک بود که شوهرش درخواست داشت بعضیا هم نوشتن ما هم همین مشکل رو داریم نه در رابطه با خودم

ضرر که خیلی داره 

چرا فکر می‌کنی میبینه؟تاپیک من در راستای اون تاپیک بود که شوهرش درخواست داشت بعضیا هم نوشتن ما هم هم ...

ببخشید عزیزم فکر کردم شوهر شما درخواست کرده برا همین گفتم حتما فیلم میبینه بعد چند سال درخواست...  کرده.  

من یکی میشناسم خودش از شوهرش درخواست ر. ابطه ی م ق ع دی میکنه تاحالا هم مشکلی پیش نیومده سلیقه ها متفاوته ولی در کل درصد کمی انجام میدن