2777
2789
عنوان

این رفتارا نشونه های چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 114 پست
اره من کل پارسال دارو میخوردم خیلی عوارض داشت منم قطع کردم

عوارضش بدتر از اینهمه خشم و درماندگی نبود

شما بین بد و بدتر،. بدتر و انتخاب کردین

حتما نیاز به دارو دارید 

وگرنه ممکنه اتفاق بدی بیفته و جبران ناپذیر باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجب این جلسه که الان در منزلتون حاکمه باید بگم که بعد از اومدن رتبه‌ها حداقل یک الی دو هفته طول می‌ ...

اره منم بهشون حق میدم ولی لازمه بگم اونا هیچ آرامشی برای من فراهم نکردن هیچی 

فقط مالی کمکم کردن همین 

اونم همین یکسال 

وگرنه خانواده من از بچگی همه جوره منو اذیت کردن همش مقایسه م میکردن بقیه رو میزدن تو سرم همش ازم ایراد میگرفتن جلو بقیه باهام بد حرف میزدن و... این از این بحث 

قرآن خوندن هم فایده نداره عزیزم خدا اگه قرار باشه به من نگا کنه تو این ۱۹ سال میکرد منو کلا از هفت دولت آزاد گذاشته مطمئنم فراموش کرده من بنده شم و ۱۹ ساله این همه دارم اذیت میشم

عوارضش بدتر از اینهمه خشم و درماندگی نبودشما بین بد و بدتر،. بدتر و انتخاب کردینحتما نیاز به دارو دا ...

راستش عوارضش رو ظاهرم یود خیلی داشتم چاق می شدم همه صورتم جوش زده بود دیگع نمیخاستم بیش تر از این از خودم متنفر شم قطع کردم.. 🥲

اره منم بهشون حق میدم ولی لازمه بگم اونا هیچ آرامشی برای من فراهم نکردن هیچی فقط مالی کمکم کردن همین ...

ممنم بعضی وقتا که خیلی خدا رو صدا می‌زنم ولی به دید محدود خودم انگار اجتمو بهم نداده واقعا ناراحت میشم دلم می‌شکنه ولی این واقعیته اون کسی که آسمون آبی صبح به وجود میاره شب اونو مشکی و مخملی می‌کنه از همه تواناتر و ه‌مونو می‌بینه شاید منتظر اینه که زمانش برسه ی‌دونم ولی می‌دونم که به هر حال توی هر راهی که قدم برداری باید به یاد خدا باشی چون ا آدما خیلی جاها کم میاریم خیلی جاها اذیت می‌شیم باید یکی باشه که صداش کنیم کسی که مطمئن باشیم از همه قدرتمندتره وکل کنید به خودش انشالله که کمکتون می‌کنه فصلی که تلاش می‌کنید و سپردید به خود خدا که براتون قشنگ مسیرو بچینه و شما رو به هدفتون برسونه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱