2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پرگابالین اصلا بمن نساخت وای خوردم ورم کردم ی شبه گیج ومنگ همه اش گرسنه وخواب آلود چن روز خورد ...

باورت میشه دوز 150منو یه ذره هم گیج نمی کنه حتی دکترم گفت گیج که نشدی از زندگی بیوفتی کارهای روز مرد بمونه گفتم نه بابا اصلا تاثیری نداشت جز دردام آروم کرد همین 

بعد دکترم گفت من چند مدل قرص عوض می کنم تا ببینم کدوم روت جواب می ده روی من همین جواب داد

عزیزم پرگابالین اصلا بمن نساخت وای خوردم ورم کردم ی شبه گیج ومنگ همه اش گرسنه وخواب آلود چن روز خورد ...

فقط فقط یه دکتر برو دارو بهت بده تا بهت بسازه همم عطر خوش بوی بگیر مثل گل یاس بو کن گرمی بخور منم اشتهام زیادتر شده ولی مهم نیست فقط دردهایم نباشه انشالله شما هم خوب خوب بشی 

پول و موقعیتش نیست

ارزشش رو داشت، مشکلت حل میشد

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

نباید بکنی چون اگه بکنی خدایی نکرده بچه هات به این افسردگی‌ دچار میشن

متاسفانه من زمینش داشتم چون بابام داشته ولی ازدواج توی سن 12و مشکلات زیاد باعث شد مریض بشم الان انگار دارم وارد فاز دیگه میشم هرکی اذیتم می کنه دیگه دوست ندارم تحمل کنم فقط دوست دارم بکشمش تکه تکه کنمش نرفتم عمیق میشه گاهی فکر می کنم گشتن ادمایی اذیتم می کنم از گشتن خودم خیلی راحت تره 

آره ولی ‌..

برات ارزوی خوشبختی میکنم❤️

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

رفتی پیش تراپیست ؟

به تازگی خیلی بد شدم نمازم خوب نمی خونم ،پورن می بینم ،خودارضایی ،قلیون می کشم من آدم بودم که قلیون دست کسی بود طرفش نمی رفتم ،پورن دیدن گناه می دونستم خودارضایی حتی بهش فکر نمی کردم از وقتی این فرصت می خورم کلا عوض شدم متاسفانه از همه کارام شوهرم خبر داره به اون میگم احساس گناه نکنم