2777
2789
نه گاباپنتین با پرگالبین خیلی فرق داره قرص گاباپنتین حتی دردهای منو سر سوزن کم نکرد ولی پرگالبین شده ...

عزیزم پرگابالین اصلا بمن نساخت وای خوردم ورم کردم ی شبه گیج ومنگ همه اش گرسنه وخواب آلود چن روز خوردم هیچ فایده نکرد 

ازخدامه ی قرص گیرم بیاد از دردا نجات بیام 

انقد عصبی میشم باای دردانگم برات

تراپیست

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ بگردمت گلم 💔دردات کجاست و چه طوریه نگو مثل من مدام هست بگو گاهی ولت می کنه یه نفس بکشی

دست و پاهام و قلبم و کمرم و گردن

از وقتی قرص میخورم یکم بهتر شده 

آره داشت زیاد میشد و اینجوری که همش بود ولی پرگابالین کمکم کرد

منم همینطور یه روزی میشه ما هم زندگی ساده داشته باشیم ؟

نمی دونم من تا حالا اگزمای پوستی شدید پشت سر گذاشتم تنبلی تخمدان روکمی بهتر کردم این درد بی درمون داغونم کرد اما بازم دارم می جنگم با اینکه گاهی خسته میشم باز میگم نه تلاش کن هووووففففف

نمی دونم من تا حالا اگزمای پوستی شدید پشت سر گذاشتم تنبلی تخمدان روکمی بهتر کردم این درد بی درمون دا ...

منم همینطور 

حتی با زیبایی هم ارتباط داره افسردگی کوفتی 

آره تو بچه داری خب اونا اگه نباشی خدایی نکرده نابود میشنولی من چی ؟؛

چون درکت می کنم واقعا می مونم چی بگم مادر فداکاره من درد می کشیدم تحمل می کردم که باشم برای بچه هام تو هم به انگیزه پیدا کن 

من وقتی به خودکشی فکر می کردم به مادرم و همسرم و خواهرم فکر می کردم می گفتم مهم نیستن بعد چند روز یا سوم می‌ره اصلا همیشه فکر می کنم خیلی مرگم تاثیری نمی زاره روشون جز بچه هام پسرم فقط سه سالشه شیرین زبون خیلی دوستم داره روزی ده بار بوسم می کنه میگه دوستت دارم من نباشم کی هواسش به بچه هام باشه دعا کن خوب بشم به موقع کاری نکنم بچه هام بی کس بشن  

چون درکت می کنم واقعا می مونم چی بگم مادر فداکاره من درد می کشیدم تحمل می کردم که باشم برای بچه هام ...

نباید بکنی چون اگه بکنی خدایی نکرده بچه هات به این افسردگی‌ دچار میشن