2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشون مشترکههمین روزا کار خودمو تموم میکنم:/

نه خودت بهتر می دونی مشکل از ماست پس صبر کن بچه هامون گناه دارن پدرو مادر مون 

توی فکرت خودکشی کن ولی عملی نکن من همش امید دارم من پدرم جوانیش افسردگی داشته و داشته میمرده حتی ادارشم نمی تونسته نگاه داره ولی خوب شد و به مرگ طبیعی 60یالگی مرد ولی آخرشم بخاطر عصبانیت ایست قلبی کرد 

دارو چند درصد روی دردتون تاثیر داشت؟

خیلی از 100الان شده 20درصد 

بی خیال تر شدم 

انگار دارم بهتر میشم 

دوتا دکتر بهم گفتن کم کم یک سال باید دارو مصرف کنی تا خوب بشی من هنوز یه ماهه

مال من به هیچ مسکنی حتی شیاف پاسخ گو نبود فقط فقط برو دکتر روانشناس خوب من الان پرگالبین و دلوکستین ...

گاباپنتین کمی فقط کم آرومم میکرد ولی بشدت عصبی پرتش کردم 

فقط رنج میکشم هرلحظه دلم میخواد بمیرم وتمام 

انگار ی جا آتیش گرفته میسوزه ودود نمیکنه که کسی بفهمه ما چی میکشیم

منم همینطورم ....همش میگم من فقط زندم دیگه زندگی نمیکنم

به شدت درک می کنم 

کسی نمی فهمه درد که درمون نداره چقدر سخته وقتی مسکن اصلا جواب نده خیلی سخته خدا انشاالله اول شما بعدم منو شفا بده 

خیلی از 100الان شده 20درصد بی خیال تر شدم انگار دارم بهتر میشم دوتا دکتر بهم گفتن کم کم یک سال باید ...

خداروشکر عزیزم امیدوارم این بیست درصدم از بین بره سلامتی کامل بدست بیاری

باید برم روانپزشک بهتری پیدا کنم شاید داروهامو عوض کرد بهتر شدم

خوابیدنم خوب نیستهمه مسخرم میکنن که هیچ غلطی نمیکنم فقط خوابمچاق شدم

نه خوبه بی خوابی بده برای دوساعت خواب باید باهمه جنگ بدم که نزدیکم نیان سکوت مطلق 

از اون طرف های تلاش کنم فکران آروم کنم تا خوابم ببره های نشه های نشه فکرای مصرف بی خود پشت سر هم بیاد و بره سرم از روی بالشت بردارم آسمون نگاه کنم ببینم روشن شده و من بازم یه چهار ساعت فکر کردم اما نتونستم بخوابم من یک آدم روانی مریضم واقعا 

به شدت درک می کنم کسی نمی فهمه درد که درمون نداره چقدر سخته وقتی مسکن اصلا جواب نده خیلی سخته خدا ان ...

آفرین بدترین مشکل همین درک نشدنه هیچکس از درون آدم خبر نداره

ممنون بابت دعات عزیزم انشاالله خدا ب هممون سلامتی بده

این دردو برا دشمنمم نمیخام 

نه خوبه بی خوابی بده برای دوساعت خواب باید باهمه جنگ بدم که نزدیکم نیان سکوت مطلق از اون طرف های تلا ...

منم همینطور 

یه روزی میشه ما هم زندگی ساده داشته باشیم ؟