2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقن این شکلیم و قلب درد و تنگی نفس

من عصبیم استرس بگیریم یا اعصابم خورد بشه قلب این قدر تند و بلند می تپه که قشنگ داخل گلو حسش می کنم انگار قرار از دهنم بیاد بیرون 

به تازگی وقتی عصبی می شم دوست دارم طرف بکشم تکه تکه بکنمش و این کار توی ذهنم می کنم اما قبلش بیشتر به خود کشی فکر می کردم 

شما دقیقا چه حالت هوایی داری دکتر میگه منم افسردگی دارم راستش من بی نهایت فکرم منفی هست عصبی هستم و ...

آی گفتی منم همین کوفت دارم دردهای عصبی شدید 

زانودرد کمردرد شدید گردن ودستم عضله درد فکرهای منفی ی سره حافظه ام ضعبف کرده 

دارو منیزیم 

ویتامین دی

یک مسکن گیاهی تاثیری نداشت 

کپسول ممورال 

به شما چی دادن؟ 

من خودم مدام مسکن های قوی میخورم

من اول حملات پانیک داشتیم بعد از گردن شروع شد اومدم پایین همه بدنم کم کم درگیر شد اما بعد از یه مدت ...

منم کم کم شروع شد تا اینکه چهار ماه مدام روز و شب بدن درد داشتم من سه ساله درگیرم قبلش هر ماه به ده روزی درد هام نبود 

آی گفتی منم همین کوفت دارم دردهای عصبی شدید زانودرد کمردرد شدید گردن ودستم عضله درد فکرهای منفی ی سر ...

شماهم مدام تو ذهنتون با خودتون حرف میزنین؟؟ 

این دردا با مسکن خوب نمیشه باید داروی اعصاب بخوریم

افسردگی کنار اومدن ندارهمتاسفانه یه بیماری هست که راحت برمی‌گرده

خدا کنه که مال من برنگرده

تکرار خاطرات بد و اتفاقاتی که یه آدمو به این روز میکشه واقعن سخته

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

همش میخابم به غیر شبا

خوش بحالت من به شدت حساسیتی بالا رفته مغزم خسته نمیشه 

اولین بار زمانی به خودم شک کردم که قشنگ 48ساعت رو دوساعت خوابیدم و کمبود خواب احساس نمی کردم و سعی داشتم به زور بخوابم و نتونستم مجبور شدم قرص آرامبخش بخورم 

منم کم کم شروع شد تا اینکه چهار ماه مدام روز و شب بدن درد داشتم من سه ساله درگیرم قبلش هر ماه به ده ...

منم ۴-۵ ساله درگیر این بیماری کوفتی ام....بهترین سالای عمرم تو بیماری سر شد💔💔