2777
2789
من تا حالا از چندین موج شدید افسردگی جون سالم به در بردمخیلی وقتا پای خودکشی رفتم ولی همون دو خودکشی ...

دورت بگردم

من ۱۰ بار شایدم بیشتر خودکشی نا موفق داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش فکر منفی دارم همش دوست دارم به خودم آسیب بزنم حالم بهتر میشه همش دوست دارم خودکشی کنم همش دوس ...

من اینا شما گفتی همه رو دارم جز آخری 

من همش بیدارم افکار سگیم و بی خودم حتی توی اوج که چشمام خستس نمی زاره بخوابم من حتی با داروهامم گیج نمیشم چند روزه دارم قلیون می کشم گیجم می کنه خیلی خوبه 

حتی از آدما هم میترسمشایدم حوصلشونو ندارم که نصیحتم کنمحوصله خودمم ندارم

من هر چیزیو که تو اون لحظه فکر میکردم و داشت منو نابود میکرد،نوشتم و قایم کردم.و به خودم گفتم که نیازی به تکرارش نیست.نوشتم که یادم نره.پس بهش فکر نمیکنم

همین

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

من همه جا مثلا ساق پاک یهو میشن مو دست یهو می شد کمرم یهو می شد شونم و یک خستگی یه جور کسل بودن انگا ...

من اول حملات پانیک داشتیم بعد از گردن شروع شد اومدم پایین همه بدنم کم کم درگیر شد اما بعد از یه مدت خوب میشد تا اینکه رسید ب کمرم و موندگار شد الآنم زده ب زانوم

شما دردهای عضلانی و مفصلی هم داشتین؟؟ خداروشکر ک بهترین واقعا کلافه کنندس این بیماری ....

من فقط عضله بود مثل بدن درد ویروس ها دقیقا همون یه جور مبهم تر و یک نقطه خاص و جاذبه جا می شد اگر مفصلم درد داشت مثلا بند انگشتم یا زانو یهو می شد ساق پام همه جا بود سرم انگشت پام حتی گاهی دندونم