2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم مشکل داره یا من

291 بازدید | 18 پست

به نظرتون شوهرم در کل چطوره؟ اصلا دوسش ندارم نمیدونم مامانم میگه زندگیت مشکل نداره اعصاب نداری تو

(** مردای چند هر*زه سایت در خواست دوستی ندید)

نکات مثبت:

*تو کار خونه‌کمک میکنه

*خرج و خرید خونه رو میده

*خرج بچه رو میده

*ماهی ۲تومن. به من میده ولی بخوام سالی یکبار مو‌رنگ کنم داستان میشه !!! گفتم بکنش۴ دعوا شد

نکات منفی:

*دهن بین شدیددد مادرش

*همش آمار و عکس میده مامانش

*دروغگو

*حقوقش نمیگفت الانم بعد دعوا میگه ۲۰ فهمیدم ۸۰ تومنه؛

*مادر خواهر جادوگر سلیطه دارن که اگه میشد خودشون زن پسرشون میشد که زن نگیره

*اکثر خرج خودم با خودمه

*دوبار دیدم تو چت با همکار زن یه لاس ریز زده بود نه بیشتر همین باعث شک و بی اعتمادی ابدی من شده؛

*مشکل پزشکی کمبود تستسترون و نعوظ داره خودش اغراق میکنه سرده کشش جنسی نداره منم ندارم

*قهر کنم نمیاد سمتم قبلا اینطوری نبود

شوهرت مال تو نیست شوهر مامانشه و گدا و خسیسه در ضمن یه پسر بچه است نه مرد بالغ

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

چیزایی که گفتی نقاط مثبت نیست عزیزم وظیفشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با سیاست باید شوهرتو از خانوادش دور کنی بیاری سمت خودت. از انرژی دارک زنانت استفاده کن. گاهی هم از انرژی گوگولی زنانه استفاده کن. اما بیشتر دارک جواب میده روی این آدم. چون گفتی تستسترونش هم کمه، بیشتر جذب قدرت میشه. 

دقیقااا

اولیا همه وظیفشه.. و اینکه کارش چیه ببخشیدا..حقوقش ماشالا بالاس و بهت انقد کم پول میده اخه؟باهاش قشنگ صحبت کن یا ببرش مشاور..۸۰ ملیون ۲ تومنشو بده تو با بقیش چمیکنه؟تا کی میخاد جمع کنه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

با سیاست باید شوهرتو از خانوادش دور کنی بیاری سمت خودت. از انرژی دارک زنانت استفاده کن. گاهی هم از ا ...

دقیقا کی رو جذب خودم کنم؟!!!

برای کی انقدر انرژی بزارم؟

برای چی بزارم؟

به چه امیدی با چه انگیزه ای؟!!!!!!!!!

حرفا میزنیدا

با سیاست باید شوهرتو از خانوادش دور کنی بیاری سمت خودت. از انرژی دارک زنانت استفاده کن. گاهی هم از ا ...

ازش بی وفایی دیدم

ازش دروغ میشنوم

پولم که نمیده

یه گاو که خوبی نمیفهمه

یه بچه ننه که همه چی رو گزارش میده

میل جنسی ام که صفر

بخاطر چیش انرژی بزارم براش؟؟

دقیقا کی رو جذب خودم کنم؟!!!برای کی انقدر انرژی بزارم؟برای چی بزارم؟به چه امیدی با چه انگیزه ای؟!!!! ...

بخاطر زندگی خودت. میتونی دست رو دست بذاری تا کارت به طلاق بکشه. میتونی هم زرنگ باشی و زندگیتو حفظ کنی. فکرنکن اون بیرون خبر خاصی هست، همه ی مردها همینن متاسفانه. ذاتشون همینه. تو مردها رو مثل خمیربازی فرض کن، این خمیربازی اگه بیوفته دست مادر و خواهرش، ازش اسلحه درست میکنن علیه تو، اگه دست تو بیوفته، ازش مهر و محبت میسازی واسه خودت و هر شکلی بدی، میگیره متاسفانه و خوشبختانه

ازش بی وفایی دیدمازش دروغ میشنومپولم که نمیدهیه گاو که خوبی نمیفهمهیه بچه ننه که همه چی رو گزارش مید ...

خب خودت میل جنسی داری که منفی حساب میکنی ؟اگر خودتم سردی نکته منفی نیست به نظرم طبع هاتون یکیه

دقیقا کی رو جذب خودم کنم؟!!!برای کی انقدر انرژی بزارم؟برای چی بزارم؟به چه امیدی با چه انگیزه ای؟!!!! ...

مامانت راست میگه شما اعصاب نداری.

با  تعریف و تمجید از همین نقاط مثبت که ازش گفتی راحت میتونی جذبش کنی،، مثلاً وقتی خرید میکنن یا پول میده ازش تعریف کن،تشکر کن تا تشویق بشه بیشتر انجام بده