2777
2789

من با ی پسره دوس شدم الان دوماه و نیم هست 

شغلش طلا فروشه / جذابه قد بلنده خوبه مهربونه 

سنش ۳۰ سال 

خودم ۲۵ خوشگلم خوش هیکلم خودمم شاغلم 

درآمد نسبت خوبی دارم که اون هیچوقت نپرسیده ازم 

اما ی اخلاق خیلی بدی داره اهل پیام و زنگ نیست زیاد زنگش بزنم جواب میده اما خیلی کم پیش میاد زنگ بزنه 

هفته دو بار همو میبنیم و اون تایمی که پیششم هرکی زنگش بزنه جواب میده و میزاره رو ااسپکیر ماشین کلا 

چون آهنگ هم به گوشیش وصله دیگ قطع نمیکنه 

چندبار سر این زنگ و پیام بهش اخطار دادم میگه نمیتونم بیشتر از این و حق داری 

اون دفعه بلاکش کردم چون پیامم خیلی دیر سین کرد ی هفته بلاکش کرده بودم هر شب ساعت ۹ زنگم میزد اصلا پیام نمیداد ک بیا آشتی کنم یجوری رفتار می‌کرد که انگار ن انگار بلاکش کردم و اینستا برام ریلز میفرستاد عاشقانه و هرچی مثل قبل 

دیگه دیشب جواب زنگشو دادم و باهم آشتی کردیم 

نمیدونم چیکار کنم 

زن نداره بچها میشناسمش

اصلا هم منو مخفی نمیکنه هیچ دختری هم فالو نداره 

منم یکی از دوستام اینجوریهدختره یعنی دوستمه ولی نه دوسپسر داره نه چیزی اصلا زنگ نمیزنه دیر به دیر جو ...

فقط دیشب بهم گفت این بچه بازیا در نیار روز اول بهت گفتم زیاد اهلش نیستم تا الان به روت نیاوردم اما اون روز خیلی عصبیم کردی  ی هفته هست زنگت میزنم جواب نمیدی الانم بهم میگی پرو هستی 🫠

نکن اینکارا 

منم بهش گفتم حرفی ندارم باهات 

گفت باش چخبرا چطوری 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30 سال به بالا اینجوری میشن ببخشید خندم گرفت😂😂چندوقت یبار بیرون میرین

هفته دوبار معمولا اون هرشب زنگ میزنه من نصفشمیگم نمیام 

یبار من پیشنهاد دادم بهش گفت نمیتونم دلم درد میکنه دیگه هیچوقت بهش نگفتم بیا همو ببینیم دیشب بهم کفت همینو 

گفت فقط کافیه یچیزی من بگم انقد بزرگش میکنی پاسه خودت 

من با هرکی بودم بهم خیانت کرد الان همش استرس دارم 🙄🫠

نمیخوام گزینه دوم کسی باشم 

بهش دیشب میگم عوارض سی سالکیه میگه اره