2777
2789

فردا مصاحبه دارم خانوادم خیلی دارن بد بزخوزد میکنن هم مسخره ام میکنن

همم اینکه با عصبانیت بابام برگشت گف چ مصاحبه ای کجا؟!گمشو چراغ خاموش کن بابا

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصاحبه چی داری مگه که خوششون نمیاد.

تدریس زیان تو شهر دانشگام

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بعدا میان ازت پولم قرض می گیرن پزتم میدن به بقیهاگه هم نری مصاحبه بگی شما نذاشتید میگن وا ما چکار دا ...

بابام ادم شکاک و‌کنترلگرسم هست از درد این دارم میرم

خوبه ک

بعیده قبول بشم (: هیم میخندن بهم اینا میگن پرتت میکنن بیرون میگن توف تو اعتماد ب نفست

اکثرا همینن😂😂این آپشن تو همه خانواده های آسیایی هست مثل سرجهازیه

گریه ام گرفته اصلا(:

ب جاش دوس پسرم داره خودش میکشه ک ن میتونی بعدشم قراره بیاد دنبالم