2777
2789

دوستان من خواستگاری دارم که ۶ سال از من کوچکتره و ۳۲ سالشه و خیلی ام اصرار داره به این وصلت همه جوره گفتم نه ولی انگاری تاثیری نداره میخوام ببینم شما راضی هستین از این شرایط به لحاظ سنی مشکلی ندارین ؟؟ یا اینکه حس بدی کنین یا پیش خانواده ها معذب شین و اینها نه اینکه خدای نکرده کسی چیزی بگه نه خودتون ته دلتون حس تون چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم ۲ سال از شوهرش بزرگتره شوهرش جونشو میده واسش زن ذلیل بیچارهخواهرشوهرم نه زیاد سلیقه داره، ...

اهان خوشبخت باشن 

آره بهش میگم هر چی گوش نمیده میگه محضر میام تعهد میدم اصلا در مورد سن حرفی هیچگاه نزنم برام مهم نیست این قضیه

اشنا ما دقیقا ا همچنین فاصله ایی ازدواج کرد با وجود مخالفت ها و ... دختر ۳۰ و پسر حدود ۲۶ الان یه د ...

اهان آن شاالله خوشبخت باشن 

خوشم نمیاد کسی بگه مخالفیم یا بگن چرا بزرگتره تازه خودمم این حسو دوست ندارم ولی آدم عجیبیه گیر سه پیچه

اهان خوشبخت باشن آره بهش میگم هر چی گوش نمیده میگه محضر میام تعهد میدم اصلا در مورد سن حرفی هیچگاه ن ...

شاید دوتا تون با هم مشکل نداشته باشید

اما بعدا تو زندگی اظهار نظرهای اطرافیان شاید اذیتتون کنه

البته بازم بستگی به شخصیتتون داره

ای خدا

اصلا پیشنهاد نمیکنم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من 6سال از شوهرم بزرگترم یه دختر 3سال ونیمه دارم شوهرم مرد پخته ای هست واصلا مشکلی باسن نداریم چون ا ...

خییلی ام عالی خداروشکر خدا ان شاالله همیشه زندگی تونوشرین کنه وکنار هم خوشبخت باشین🤲🤲🤲

بله همه باهم یکی نیستن