2777
2789
منم انتی دی اس مثبت شده خیلی نگرانم ، شما تهرانید کدوم دکتر میرید ؟ من خیلی نگران کلیه هام هستم

نگران نباش عزیزم، استرس برای ما سم هست. ضمن اینکه مال شما خیلی بعیده درگیری کلیه بده. 

دکتر شریعتی پناهی. دکتر خیلی خوبیه. زنگ بزن مطبش، شلوغه به این زودی وقت نمیده ولی شرایطت رو بگو و هر موقع گفت بیا برو حتما. 

توی امیرآباد روبه روی بیمارستان قلب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر روماتولوژ هستن ؟ عزیزم برای شما هم انتی دی اس بالا بود ؟

بله روماتولوژ هست. آنتی دی ان ای منظورته؟ 

آره مال همه بیماران لوپوس بالا هست. فکر کنم الان مال من دیگه بالا نباشه چون مریضی خاموشه

بله روماتولوژ هست. آنتی دی ان ای منظورته؟ آره مال همه بیماران لوپوس بالا هست. فکر کنم الان مال من دی ...

بله همون ، علامت مشکل کلیه فقط ورم بود ؟ چطوری از این دکتر نوبت بگیرم ؟ اینترنتی زدم وقت خالی نداره

شما کورتون هم مصرف میکنید ؟ من از داروهاشم میترسم چون پوکی میاره

بله خیلی سال. الان هم سه ساله دوباره مصرف می کنم. کنارش قرص کلسیم می خورم. نگران نباش، دیگه مجبوریم. تازه کورتون یکی از کم خطر ترین داروهای لوپوسه

بله خیلی سال. الان هم سه ساله دوباره مصرف می کنم. کنارش قرص کلسیم می خورم. نگران نباش، دیگه مجبوریم. ...

روحیمو از دست دادم من حجم پریودام خیلی کم شده بود بخاطر همین ازمایش دادم علایم خاصی نداشتم ، دکتر گفت خودایمنی میتونه باعث نارسایی تخمدان بشه

روحیمو از دست دادم من حجم پریودام خیلی کم شده بود بخاطر همین ازمایش دادم علایم خاصی نداشتم ، دکتر گف ...

گفتم که استرس خوب نیست. ان شاالله مریضیت زود کنترل میشه و همه چیز به حالت عادی برمی گرده