2777
2789
عنوان

کیا از شیرخوارگاه بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 42 پست
چیکار کنم؟ بهش میگم چیزی به نامم کن نمیکنه ، خوب نگران ایندمم حداقل بچه داشته باشم خوب بعداً آنقدر ا ...

خب عزیزم داری یه بچه رو بخاطر خودت قربانی میکنی وقتی شوهرت همچین اخلاقی داره ،این خودخواهیه ،بیشتر فکر کن ،هرچند بعید میدونم ب این راحتیا بهت بچه بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم ولی چون احتمال پس زدن و برگشت دادن هس اینکارارومیکنن

یعنی استثنا قائل نمیشن؟؟؟

منو همسرم تحصیل کرده ایم، همسرم مدرس دانشگاهه 

خودم حالم بده به خاطر ناباروری 

حس میکنم هنوز احساس مادری تو وجودم اغنا نشده

خیلی ناراحتم پسرم تنها مونده

گاهی حتی میرم شیرخوارگاه شبیر...

واقعا به خاطر همین ملک به نام زدن تا حالا اقدامی نکردیم.

نه قانون برای همه یکیه..حالابرین شرایط یکم فرق کرده

بله خودم قصد دارم جدی تر برم و صحبت کنم

راستی میدونی تهران چندتا شیرخوارگاه داره؟؟؟

و یه سوال دیگه

من دوست دارم یه گل پسر، همسن پسر خودمو بیارم

پسرم کلاس دوم هست

اما همه میگن نوزاد بیارید خودتون تربیت کنید 

میتونم نظر شمارو بدونم؟

بله خودم قصد دارم جدی تر برم و صحبت کنمراستی میدونی تهران چندتا شیرخوارگاه داره؟؟؟و یه سوال دیگهمن د ...

تهران رونمیدونم ولی تو تهران شیرخوارگاه توانبخشی هس ولی بقیه جاها بهزیستی ..من بهزیستی شهرستان بودم به انتخاب خودتون نیس خودشون فرزند مناسب رو بهتون پیشنهادمیدن

خب عزیزم داری یه بچه رو بخاطر خودت قربانی میکنی وقتی شوهرت همچین اخلاقی داره ،این خودخواهیه ،بیشتر ف ...

با حسم چه کنم؟ اون رفته وازکتومی کرده هیچ حسیم نداره

بله خودم قصد دارم جدی تر برم و صحبت کنمراستی میدونی تهران چندتا شیرخوارگاه داره؟؟؟و یه سوال دیگهمن د ...

همسن به نظر من خیلی ناجوره،اغلب از نظر درسی و بقیه چیزا با هم مقایسه میشن توسط بقیه، لاقل یه سال کوچیکتر یا بزرگتر بیاری خیلی بهتره

همسن به نظر من خیلی ناجوره،اغلب از نظر درسی و بقیه چیزا با هم مقایسه میشن توسط بقیه، لاقل یه سال کوچ ...

حالا دقیقا همسن منظورم نبود عزیزم

میخام یه جوری باشه فاصله سنی که همبازی و همراه هم باشن 

اره اینجوری خیلی خوبه،ایشالا که قبول میکنن نگران نباش

ان شالله خودم دوست دارم یک الی دوسال بزرگتر از پسر خودم باشه

اما همه میگن اگر میخای فرزند خونده بگیری، نوزاد باشه که طبق فرهنگ خودت تربیت کنی