2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 6482 بازدید | 152 پست
خب شما چرا گوش میکنی به حرفاشون؟؟من‌که بودم یه شرطی براش میزاشتم و‌میخریدمبه خدا زندگی اینقدر ارزش ن ...

گوش ندادم من که

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوش ندادم من که

به نظرم کلا اینجا هیچ تاپیک نظرسنجی نزن

اینجا یه فضای مجازیه که افراد با شرایط خیلی خیلی متفاوت و به صلاحدید خودشون نظر میدن

یا خودت فکر کن و تصمیم بگیر یا از کسی که کامل میشناسی و اون هم شما رو میشناسه

خریدنت به کنار 

یعنی فرزند ۴ساله شما از ترند روز باخبره؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به نظرم عروسک خیلی زشته... ولی خوب بخرید... اینو هم بگم بچه رو خیلی لوس نکنید... چون درآینده که بزرگ بشه... وتو جامع شاید همه چیز طبق سلیقه ونظر اون نباشه.. آسین جدی مثل افسردگی ووسواس فکری وهمچنین کمالگرایی بگیره...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

حالا اینو خریدی تموم شد و رفت ولی دخترتو واجبه ببری مشاور کودک تا ببینی چرا برای یه عروسک لج کرده چه ...

یعنی بچه ۴ساله وارد شبکه های اجتماعی. میشه و ترند روز باخبره؟ که حتما حتما باید لبوبو باشه 

بچه ۴ساله هر نوع عروسکی رو قبول میکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یعنی بچه ۴ساله وارد شبکه های اجتماعی. میشه و ترند روز باخبره؟ که حتما حتما باید لبوبو باشه بچه ۴ساله ...

متاسفانه و اینکه اطرافیانم خریدن با اب و تاب پیش بچه چهارساله ولی کلا جلوی این رفتارا گرفته نشه اسیبای بیشتری هم میبینه 

متاسفانه و اینکه اطرافیانم خریدن با اب و تاب پیش بچه چهارساله ولی کلا جلوی این رفتارا گرفته نشه اسیب ...

نمی‌دونم والا 

کاری به عروسک‌ندارهذ

تربیت بچه اشتباهه