اولن بگم ک با مشاور صحبت کردیم و گفت ک باید حتمان بخرید براش وگرنه آسیب جدی میبینه ،دخترم ۴ روز خوراک نداشت و افسرده بود واسه این عروسک که ما خریدیم من خودمم موافق خریدن نبودم مجبور شدم اینو شاید فقط مادر ها بفهمن ،چرا ی سری هاتون گفتید بزن بچرو بکش ولی نخر یعنی چی اخه 😐
پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈⬛🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم عروسک خیلی زشته... ولی خوب بخرید... اینو هم بگم بچه رو خیلی لوس نکنید... چون درآینده که بزرگ بشه... وتو جامع شاید همه چیز طبق سلیقه ونظر اون نباشه.. آسین جدی مثل افسردگی ووسواس فکری وهمچنین کمالگرایی بگیره...
روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡
حالا اینو خریدی تموم شد و رفت ولی دخترتو واجبه ببری مشاور کودک تا ببینی چرا برای یه عروسک لج کرده چهار روززززز و قطعا پی راهکار باشی تا این اخلاق و رفتارش دائمی نشه