2777
2789
عنوان

واسه خاطر ی عروسک لبوبو بزنم بچمو بکشم چی میگین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 5401 بازدید | 136 پست
واخو بخراصن این نماد هر چیم باشخ چه ربطی داره یچه این چیزا حالیش نمی‌شه مبارکش باشه دلش به همین عروس ...

خریدم 

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریدی اخر سر؟

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

نمیدونم فیکش هست یا نه ولی من بودم فیک ارزون براش میخریدم 

چون اونکه یادش نمیمونه عروسکش فیک بوده یا اصل ولی شما یادت میمونه پول الکی خرج کردی 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

وا خوب کردی خریدی

بکش چیه اخه

هر بچه ای سلیقه ای داره

دختر من ۵ سالشه میترسه اصلا خوشش نمیاد از این عروسکا

ولی دختر عموهاش خریدن 

بچه ست دیگه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
والا خب عصابمو بهم ریختن یکی اومده میگه بزن دهنش پره خون بشه ،ولی نخر بچه ۴ ساله رو اخه 😑

یا خدا عجب بلاییه 

۴ساله به خاطر عروسک چند روزه قهره😬😬

بِکِش اون لپاشوو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
والا خب عصابمو بهم ریختن یکی اومده میگه بزن دهنش پره خون بشه ،ولی نخر بچه ۴ ساله رو اخه 😑

نی نی سایت و جدی نگیر

بخصوص الان که مدرسه ها تعطیله

هر بچه ایی گوشی دستشه 

از راهکاراشون معلومه که همه بچه ن خودشون

بعدم فقط مامان ها می‌فهمن

گاهی باید تسلیم خواسته بچه شد