2777
2789
عنوان

چقدر من بی عقلم

139 بازدید | 15 پست

چرا من شال کنکورم باید دوس پسر داشته باشم من که اصلا اهلش نبودم، اصلا نباید اینجوری میشد من دهم و یازدهم خودم ا کشتم ولی دوازدهم که مهم بود ا نخوندم رتبه ها اومد

رتبه ای که مایه سر افکندگیه 

نمیتونم پشت کنکور وایسم چون شرایط سخته برای پشت موندن 

😭😭😭😭😭😭

ربطی ب دوست پسر نداره مهج اینه ادم خودش بخواد تمام اگر ایندت و هدفت مهم باشه ی پسر هیچوقت نمیتونه مانع رسیدن ب هدفت بشه

خیلی با وجود پارتنر ب خیلی جاها رسیدن 

مشکل اینه خودتد زیادی درگیرش کردی و تاثیر گذاشته روت 

ببین اگر میتونی یچیزی قبول شی نمون پشت.اگرم میدونی اگر تلاش کنی خوب میشه بمون پشت حواس پرتی هاتو بزار کنار کامل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خرم 💔

این چ حرفیه فدای سرت . 

میری  دانشگاه آزاد یا پیام نور ثبت نام می‌کنی خیلی هم خوبن 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

[QUOTE=393595029]این چ حرفیه فدای سرت .  میری  دانشگاه آزاد یا پیام نور ثبت نام می‌کنی خیلی هم خوبن [/QUOTE گفتم نفر آخر ولی نفر آخر نشدم، من بمیرم پیام نور نمیرم 😭😭😭😭

[QUOTE=393595029]این چ حرفیه فدای سرت . میری دانشگاه آزاد یا پیام نور ثبت نام می‌کنی خیلی هم خوبن ...

چرا خب نمیری پیام نور عزیزم ؟ مگه چشه؟ 

خب اشکال نداره دانشگاه آزاد برو .

بخدا هیچ فرقی با دولتی ندارن فقط تفاوتش اینه ک شهریه میگیرن . ببین منی بهت میگم ک هم دولتی بودم هم آزاد . 

الان دور زمونه فقط مدرک گرایی هست الکی خودتو اذیت نکن

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

آره عاالیازم بپرسن کجا میخونی؟ پیامنور 😐

🤣🤣 حرف مردم برات مهم نباشه . ولش کن بزار هرچی می‌خوان بگن . 

حالا انتخاب رشته بکن . از دولتی شبانه  شروع کن اول روزانه ها بعد شبانه ها بزن . بعد آزاد آخرم پیام نور بزن . 

پیام نور اسمش قشنگ نیست ولی دانشگاهش خیلی معتبره .

سوالاش سراسری از تهرانه بابا اونجوری هم داغون ک فکر میکنی نیست🙃🌸

🤣🤣 حرف مردم برات مهم نباشه . ولش کن بزار هرچی می‌خوان بگن . حالا انتخاب رشته بکن . از دولتی شبانه ...

بابا روزانه میارم 

من یه چی گفتم تو ام جدی گرفتی 

تمام امیدم ناامید شد پعه 

بابا روزانه میارم من یه چی گفتم تو ام جدی گرفتی تمام امیدم ناامید شد پعه

ع جدی آفرین بهت میدونستم 🤣😂داشتم امتحانت میکردم  خیلی خوبه آفرین  شیرینی یادت نره 😍

برو بابا امیدم ناامید شدم ایییش

عزیرمم☺️😂🌸 ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره 🌸