راسته یا افسانه است که میگن شهری بوده که داخلش زن ها زندگی میکردن فقط و هیچ مردی رو راه نمیدادن حتی ارتش شون هم همش زن بوده و حتی بهش داخل شاهنامه فردوسی هم اشاره شده🤔🧐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیرمرد نگووو چهره ش کپی یوزارسیف ه جذاب بزنم ب تخته.. داداشم ه از قصد نگفتم کیه
😂چشمممم🫡
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
درسته یه جمله درمورد خودت خارج از بحث:حس میکنم خیلی قشنگی💙
ممنون بابت دوز انرژی مثبت آخر شبی.❤️
راستش بیشتر شبیه نقاشیهای بوتیچلی هستم.😂
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
کاش زنها پایه بودن یه شهر اینجوری میساختیم ولی متاسفانه اتحاد نداریم
بنظرم بیاییم این رسمو ترویج بدیم و حداقل یک روز در سال این آقایون برن بیرون از کل کشور😂
والا بخدا هم ما بهمون خوش میگذره هم اونا
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
😂بازم خوبه بنظرم قشنگی البته منظورم از قشنگی فقط ظاهری نیست حس میکنم شخصیتت خوشگله کلا خوشگلی عاقل ...
قربان شما🌱🌻
سعی میکنم باشم. ولی هیچکس کامل نیست.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻